Evenimentul Zilei > Horoscop > Președintele Germaniei solicită norme mondiale în materie de etică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Președintele Germaniei solicită norme mondiale în materie de etică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Președintele Germaniei solicită norme mondiale în materie de etică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi nu te implica în discuţii aprinse cu cei de la serviciu, unde activezi, munca la domiciliu. Conjunctura de azi indica mai multe posibilităţi sa ieşi din criza de timp în care te-ai băgat fără voie! Planurile tale se pot derula în continuare.

Google se implică în cercetarea medicală. Colosul Google, sau mai noul Alphabet, vrea să facă bani şi din piatră seacă. O asemena rapacitate, sete de bani, este istorică, aș putea spune.

Ştiţi ce le-a trecut prin cap băieţilor deştepţi de la Google? Folosindu-se de pretextul crizei sanitare, să pună mâna pe baza de date a producătorilor de medicamente Sanofi şi Novo Nordisk, care, împreună, au o cifră de afaceri de peste 20 miliarde € anual numai din vânzarea de insulină. Este vorba, global, de 463 de milioane de diabetici. Google cunoaște foarte bine cine este diabetic, cine se tratează și cine nu, doar are o bază de date a aproape patru miliarde de oameni.

Google doreşte să instaureze o dictatură informatică, care să ameninţe cu toate complicaţiile diabetului, care nu sunt puţine, pe netul controlat de gigantul american. Să amenințe pe diabeticii care nu consumă suficientă, sau deloc, insulină. Sub pretextul că se interesează de sănătatea lor! Și că îi protejează, bătrânii diabetici constituie marea majoritate a celor declarați uciși de complicațiile COVID-19. Scopul Google este să crească consumul de insulină, având un acord cu cele două producătoare de substanţa descoperită de Paulescu. O bună parte a banilor obţinuţi prin creşterea vânzărilor va intra în buzunarul Google şi folosiţi de Alphabet pentru „cercetări” – probabil cum să ne spele creierul în mai multe ape.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE