Evenimentul Zilei > International > De ce a ŞTERS presa TOATE articolele despre cel de-al CINCILEA avion MISTERIOS care zbura deasupra Casei Albe în timpul atacurilor din 11 septembrie? VIDEO în articol
De ce a ŞTERS presa TOATE articolele despre cel de-al CINCILEA avion MISTERIOS care zbura deasupra Casei Albe în timpul atacurilor din 11 septembrie? VIDEO în articol

De ce a ŞTERS presa TOATE articolele despre cel de-al CINCILEA avion MISTERIOS care zbura deasupra Casei Albe în timpul atacurilor din 11 septembrie? VIDEO în articol

Se spune că a existat cel de-al cincilea avion misterios care a zburat deasupra Casei Albe într-o misiune extrem de secretă unde se presupune că a avut rolul de a proteja pe preşedintele de atunci, George W. Bush, în timpul atacurilor din 11 septembrie, titrează CNN.

A existat un al cincilea avion care a făcut scurte titluri în presă, ca apoi să dispară.  Mass-media a întrerupt povestea prin acoperirea cu atacul Turnurilor Gemene.  Un avion mare a fost fotografiat deasupra Casei Albe.  Reporterul CNN, John King, a spus în acel moment spectatorilor: "În general, nu vedem avioane  deasupra Casei Albe".  "Este un spațiu aerian restrâns".

Dar dacă privim mai aproape imaginile, ne dăm seama că ar fi aparținut forțelor aeriene ale SUA. Design-ul seamănă cu un Boeing E-4B, un avion folosit în caz de vreo Apocalipsă, având valoarea de 223 milioane dolari (190 milioane €), utilizat ca un post de comandă mobil pentru supraviețuire de către oficiali guvernamentali importanți.

Avionul este echipat cu o tehnologie avansată care îi permite să fie alimentat cu carburant în zbor și poate rezista chiar și unei explozii nucleare.  Aeronava este un Boeing 747-200 modificat, iar clipul prezintă același drapel american pictat pe coadă, cu o bandă albastră pe lateral.

Opiniile sunt diferite, iar unii afirmă: "Guvernul clasifică tot ce nu dorește ca noi să știm. Legal sau ilegal fac tot ce vor ei pentru că sunt mai presus de lege".  "Dacă acesta este superavionul care păzeşte ţara, trebuie să fi știut despre atac", lucru care şi astăzi a rămas în ceaţă. Se ştia de atacuri sau nu se ştia, pentru că este greu de crezut cu tehnologia extrem de avansată a SUA să nu se fi aflat despre atacuri, ca dovadă prezenţa superavionului deasupra Casei Albe.

: