Evenimentul Zilei > Actualitate > Un plic cu o sumă mare de bani a fost găsit de un preot, într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj
Un plic cu o sumă mare de bani a fost găsit de un preot, într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj

Un plic cu o sumă mare de bani a fost găsit de un preot, într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj

În timpul ceremoniei care a avut loc cu ocazia vizitei Sanctităţii Sale Papa Francisc, un preot a găsit un plic în care erau 5.000 de euro.

Potrivit Mediafax, banii au fost predați polițiștilor, dar nici pană ieri nu au fost revendicați. Preotul prezent, duminică, la ceremonia susţinută de Papa Francisc pe Câmpia Libertăţii din Blaj, a găsit plicul cu această sumă în toaleta la care aveau acces doar o parte dintre invitaţii la eveniment amplasată special pentru VIP-uri.

A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conţinea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informaţii despre acesta şi despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.