Evenimentul Zilei > Politica > Premieră! Ponta i-a dat dreptate lui Iohannis! Ce ipoteză a fost lansată
Premieră! Ponta i-a dat dreptate lui Iohannis! Ce ipoteză a fost lansată

Premieră! Ponta i-a dat dreptate lui Iohannis! Ce ipoteză a fost lansată

Ponta a dezvăluit că președintele Klaus Iohannis are dreptate când susţine că „PSD-ul e de vină” pentru situația creată. Ponta readuce în prim plan faptul că social-democraţii au votat învestirea Guvernului Orban.

Victor Ponta a mai dezvăluit că Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vrut ca Gabriela Firea să piardă alegerile la Primăria Capitalei.

„Are dreptate Iohannis când zice că PSD-ul e de vină. Sunt de acord cu Iohannis. Păi dacă i-a votat PSD-ul, dacă l-a votat pe Orban.

A fost un moment fantastic în Parlament. Eu m-am dus. Merg să votez contra şi arăt. PNL-iştii nu erau pentru că erau în carantină, se îmbolnăvise unul dintre cei, cel care a devenit primar la Constanţa.

Au venit pedediştii buluc să voteze şi eu cu cei de la Pro România îi măscăream. Ce faceţi? Votaţi cu Orban?

Toţi intrau tiptil, băgau biluţele şi fugeau”, a declarat Victor Ponta, în emisiunea „Marius Tucă Show” de la Alephnews.

Ponta, răspuns la acuzațiile de trădare

„Pe cine am trădat? Ei voiau să piardă Firea. Nu i-am înţeles. Şi Tăriceanu, la fel ca mine. Nici eu n-am pus candidat. Am venit în ultima secundă cu un candidat pe care nu-l cunoştea nimeni.

Tăriceanu n-a pus candidat. În ultima secundă s-a băgat el în luptă pentru că amândoi eram convinşi că facem o alianţă, cum a făcut PNL cu USR. A vrut să piardă Firea. De ce?”, a mai precizat Ponta.

Victor Ponta: „Suntem prea săraci să stăm în lockdown”

„Suntem prea săraci să stăm în lockdown. Nu ne permitem. Nu uita la elveţieni, la francezi. Jumătate din populaţia României nu are bani puşi la bancă.

„Sunt două şcoli de gândire. Şcoala care spune lăsaţi activitatea să meargă normal, cu mască, ne spălăm pe mâini la şcoală. Eu fac parte din acesată şcoală. Americanii merg pe această metodă.

Şcoala doi spune lockdown că dacă stăm toţi în casă şi funcţionează nimic.

Şcoala de mijloc, şcoala Iohannis – PNL, să fim şi un pic în lockdown şi un pic deschişi să nu se supere lumea nu funcţionează nicăieri”, a explicat Ponta, la RomaniaTV.