Evenimentul ZileiActualitateIncredibil! Ponta acuzat din nou de plagiat. Ce a făcut după moartea lui Maradona. FOTO

Incredibil! Ponta acuzat din nou de plagiat. Ce a făcut după moartea lui Maradona. FOTO

Incredibil! Ponta acuzat din nou de plagiat. Ce a făcut după moartea lui Maradona. FOTO
Victor Ponta a furat din mesajul pentru Maradona, evocând talentul său extraordinar. Mesajul a fost șters ulterior de către fostul premier.

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie s-a stins din viață la 60 de ani. Mesajul de adio al lui Victor Ponta pentru Maradona a fost scos în evidenţă de către internauţi deoarece o parte din text a fost identic cu cel al fostului jucător Gary Lineker.

Victor Ponta a fost prins din nou că a plagiat

De data aceasta nu a fost vorba despre vreo teză de doctorat în drept penal internațional, ci un simplu mesaj pe twitter publicat în semn de omagiu pentru fotbalistul argentinian Diego Maradona, care a murit miercuri.

Plagiatul a fost semnalat pe rețelele sociale. Între timp mesajul a fost șters de pe contul de twitter al fostului premier și înlocuit cu o altă postare despre marele fotbalist.

Ponta a făcut o compilație din două mesaje găsite pe net pentru a marca moartea lui Maradona

Lui Ponta i-a plăcut concluzia textului scris pe Twitter de fostul atacant al naționalei Angliei, Gary Lineker, așa că a preluat-o integral, în timp ce prima parte a mesajului ar fi un text copiat de la Al Jazeera.

Fostul premier Victor Ponta a fost prins din nou furând textele altora

Ponta a plagiat două texte din două mesaje gasite pe net pentru a transmite si el un gând în memoria lui Maradona.  Liderul PRO România n-a avut măcar o idee personală nici pentru prima parte a mesajului sau. A luat cu copy-paste de pe site-ul Al Jazeera.

N-a scapat nici de data aceasta cu plagiatul. Ponta a fost  prins chiar de prefectul capitalei, Traian Berbeceanu, care a postat dovezile pe net.

Internauții l-au taxat pe președintele formațiunii politice PRO România şi scriu:

„Eu vreau să știu de la cine a luat primul paragraf”. Un alt comentator a spus: „Urât din partea domnului Gary” . „Sunt spectaculoși. Gândesc la fel” a scris altcineva. Iar mesajele curg: „Cât o fi copiat ăsta la școală…” , „Trebuie apreciat pentru efortul depus: copy/paste”

Reamintim că în luna iulie a acestui an, Înalta Curte de Justiție a decis definitv că Victor Ponta și-a plagiat lucrarea de doctorat. În 2012, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a informat că Ponta a plagiat zeci de pagini, scrie gsp.ro.


Accesează: