Prelungirea vacanţei de vară, mană cerească pentru turism

Prelungirea vacanţei de vară, mană cerească pentru turism

Familiile cu copii îşi mai pot prelungi vacanţa de vară la mare cu încă o săptămână, la tarife reduse, prin intermediul programelor speciale "Litoralul pentru toţi" şi "Litoralul pentru toţi - All Inclusive", potrivit Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, citată de Agerpres.

"Industria turismului salută decizia Guvernului României de a prelungi vacanţa de vară a elevilor. Această decizie va contribui la prelungirea vacanţelor în destinaţiile turistice româneşti, în general, şi mai ales în destinaţiile montane şi pe Litoralul românesc, unde turiştii pot beneficia de tarife speciale prin intermediul programelor O săptămână la munte, Litoralul pentru toţi şi Litoralul pentru toţi - All Inclusive. Destinaţiile interne de vacanţă vor fi preferate celor externe, unde ar fi fost necesară o rezervare din timp pentru această săptămână suplimentară, deşi există încă oferte de tip last minute. Operatorii privaţi din turismul românesc vor putea astfel să înregistreze o creştere a veniturilor, care să le consolideze investiţiile în turismul autohton, după perioada grea a ultimilor ani, marcată de criza economică", a spus Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi preşedinte ANAT.

Pentru programul "Litoralul pentru toţi", un sejur de 6 nopţi/persoană costă, la un hotel de o stea, 179 de lei, fără mic dejun, iar la un hotel de cinci stele, 549 lei cu mic dejun inclus.

Pentru programul 'Litoralul pentru toti - All Inclusive', un sejur de 5 nopţi/persoană costă, la un hotel de 3 stele, 695 de lei, iar la unul de 5 stele, 895 lei.

Ne puteți urmări și pe Google News