Aceasta ar fi urmarea directă a faptului că Orban l-a numit secretar neneral la PNL pe Robert Sighiartău, care ar fi persona non grata pentru Soros şi adepţii ideologiei sale, pentru că este un creştin practicant, un familist convins şi mare patriot, scrie pe contul său de Facebook fostul deputat PSD Ninel Peia

Peia susţine că a primit vestea în urmă cu câteva ore de la “personalităţi deosebite şi cu mare influenţă în ţările lor de origine” pe care le-a cunoscut ca şef al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei.

Scopul lui Soros ar fi crearea unui mare partid de centru dreapta care să fie subordonat total intereselor lui şi ideologiei multiculturalist progresiste.

“Surprizele continuă, însă, preluarea partidului de Cioloş şi infectarea doctrinei liberale cu ideile din platforma sorosistă vor declanşa procedurile de “înghiţire” a USR, dar şi cele de cooptare a fidelilor lui SOROS instalaţi deja în formaţiuni politice ca ALDE, PMP, M10, şi chiar din partidul de guvernământ, PSD, căci şi aici sunt destui “acoperiţi” şi “deplin conspiraţi”.

Dar cum va fi înlăturat Ludovic Orban de la vârful PNL? Foarte simplu, sculele lui SOROS ştiu că acesta are un proces la ICCJ. Şi s-a dat ordin să fie executat, pardon, condamnat! Şi aşa, drumul lui Cioloş spre şefia PNL va fi mult netezit.

Ceea ce se urmăreşte, însă, este cu mult mai grav decât preluarea unui partid de către uneltele lui SOROS.

Cu puternic sprijin din afară (dar şi de la Cotroceni, spun sursele mele, unde Iohannis ar adopta imediat un PNL intărit de tehnocraţii antrenaţi de SOROS şi conduşi de Cioloş) ar urma să vină la guvenare. Lucru uşor de realizat dacă ţinem cont de erodarea accelerată a actualului Guvern, şi de faptul că promisiunile PSD în faţa electoratului pier una câte una (şi populaţia simte asta pe propria-i piele). Nu este exclusă nici crearea unei emulaţii, unui nou cutremur al emoţiilor precum cel creat de incidentul Colectiv, care s-a soldat cu prăbuşirea guvernului Ponta.

Beleaua de abia acum urmează! Odată cu reinstalarea lui Cioloş în fruntea unui guvern politic de această dată, dar înţesat de sorosişti, va începe adevăratul plan al miliardarului maghiar: dezmembrarea României”, mai scrie Ninel Peia pe Facebook.