Povestea unei mame care a vrut să își vândă bebelușul pentru un iPhone. Ce pedeapsă riscă

Povestea unei mame care a vrut să își vândă bebelușul pentru un iPhone. Ce pedeapsă riscă Copilul trebuie să aibă doar un singur nume. Explicația unui celebru preot. Sursa: Wikimedia

O mamă a vrut să își vândă bebelușul pentru un iPhone 7. Femeia ar fi fost dispusă să facă orice pentru acest smartphone, dar nu a reușit să scape de oamenii legii.

O femeie și-a dorit atât de mult un iPhone, încât a fost în stare să își vândă bebelușul pentru un astfel de dispozitiv, fără niciun alt regret. Kerri-Ann Conley, în vârstă de 30 de ani, din Australia, s-a gândit încă de când era însărcinată să renunțe la copilul ei pentru un iPhone 7. Ea a avut și mai multe probleme cu legea în trecut.

În anul 2019, femeia a convins autoritățile să îi ofere custodia celor doi copii ai săi, care s-au născut în noiembrie 2019. Este vorba despre fiicele sale Darcy Helen, în vârstă de doi ani, și Chloe Ann, în vârstă de un an și jumătate. Cu toate astea, oamenii legii au vizitat-o după 10 zile și au constatat că cei doi bebeluși erau morți.

Ea și-a pierdut custodia după ce le-a spus autorităților că este în stare să își vândă copilul din burtă pentru un iPhone. La scurt timp, oamenii legii au verificat și cum au murit și celelelate două fetițe. Femeia și-a lăsat fiicele într-o mașină timp de aproximativ nouă ore, iar medicii nu au mai putut să le salveze. Ambii copii au stat la temperaturi de peste 61,5°C.

Ne puteți urmări și pe Google News

Autoritățile au acuzat-o de neglijență și de uciderea fiicelor sale. Femeia a primit o pedeapsă de nouă ani de închisoare, potrivit Fanatik.

Un caz asemănător în România

Și o mamă din România și-a vândut bebelușul în Franța pentru suma de 7.000 de euro, dar a primit o pedeapsă mai mică. Femeia și cei care au ajutat-o au fost trimiși în judecată în anul 2017, pentru încălcarea Legii adopţiei, „fapta părintelui de a pretinde sau de a primi, pentru sine sau pentru altul, bani ori alte foloase materiale în scopul adopţiei copilului” dar și pentru „intermedierea adopţiei unui copil, în scopul obţinerii de foloase materiale”. Aceasta se pedepsește cu între doi și șapte ani de închisoare.

Oamenii legii nu au găsit nici până acum persoanele care au cumpărat copilul.