Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea celui mai mare HAMBURGER din HAMBURG
Povestea celui mai mare HAMBURGER din HAMBURG

Povestea celui mai mare HAMBURGER din HAMBURG

Locuitorii din orașul Hamburg, statul American New York, au o idee mai veche, dar care, dacă nu era Chris Hannotte, nu ar mai fi băgat-o nimeni în seamă.

Chris Hannotte, un cetățen din Hamburg,  a solicitat autorităţilor locale să profite de oportunitatea ''unică'' de a transforma turnul de apă al aşezării pictându-l în culorile unui hamburger. ''Numele localităţii noastre seamănă îndeaproape cu preparatul clasic american, iar turnul de apă are o înfăţişare similară'', a scris Hannotte. "Aş vrea să propun să repictăm această bucată a istoriei localităţii noastre astfel încât să arate ca un hamburger", a adăugat Chris.

Hamburg se mândreşte cu faptul că este locul în care a fost creat pentru prima oară hamburgerul, în 1885, evenimentul fiind sărbătorit anual în cadrul unui eveniment care are loc în luna iulie, în cadrul Burgerfest.

În urmă cu 24 de ani, primăria localităţii a intenţionat pictarea turnului de apă astfel încât acesta să semene cu un hamburger, iar în prezent Hannotte a revigorat această idee şi a câştigat atenţia oficialilor din cadrul administraţiei locale.

Printre cei cărora le surâde iniţiativa se numără şi consilierul local Thomas Best Jr. ''Ar fi frumos să avem un lucru asemănător unui burger. Cred că va oferi un plus de identitate localităţii Hamburg", a adăugat el, însă a completat că ar fi şi mai bine dacă lucrarea nu ar fi realizată din ''fondurile contribuabililor''. ''Nu văd de ce să cheltuim banii contribuabililor când avem drumuri nepavate de 15-20 de ani", a subliniat Best.

Petiţia a fost semnată de circa 1.500 de persoane, mulţi dintre locuitorii din Hamburg considerând că ideea este ''distractivă şi creativă''.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: