Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion
Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Deputatul de Constanța Stelian Ion este liderul de grup al Uniunii Salvați România din Camera Deputaților și membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități.

Stelian Ion este vicepreședinte al USR, este avocat pledant din 2004, iar din anul 2010 are competență pentru toate instanțele de orice grad.

Puțini cunosc faptul că Stelian Ion a fost unul dintre favorizații fostului primar al orașului Costanța, Radu Mazăre.

Eseul despre propria-i viață

Stelian Ion a căutat tot timpul să ascundă că a făcut parte din categoria privilegiaților care au obținut avantaje de pe urma regimului Mazăre. Pe site-ul oficial al USR Stelian Ion a postat un eseu despre viața și activitatea sa până la intrarea în Uniunea Social Democrată.

Cităm câteva fragmente din acestă proprie poveste:

„Tatăl meu este de profesie electrician, iar mama referent în cadrul fostei ICRAL. Amândoi sunt acum în pragul pensionării.”

Aici intervine prima minciună prin omisiune a demnitarului.
ICRAL a dispărut din anii 1990 și personalul a fost preluat de Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.