Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea fetelor care, ademenite cu măritișul, două fete au ajuns SCLAVE SEXUALE pentru 7 bărbați
Povestea fetelor care, ademenite cu măritișul, două fete au ajuns SCLAVE SEXUALE pentru 7 bărbați

Povestea fetelor care, ademenite cu măritișul, două fete au ajuns SCLAVE SEXUALE pentru 7 bărbați

Două tinere care fuseseră transformate în sclavele sexuale ale unei familii de rromi, au fost salvate de polițiștii de la Crimă Organizată din Timișoara.

Una din fete, crescută la orfelinat, a fost racolată din București cât era încă minoră, în urmă cu doi ani. Ea a adusă în Banat sub promisiunea că va fi luată de soție. La fel a pățit și cealaltă tânără, de 21 de ani, însă odată ajunsă în casa ”mirelui” s-a trezit bătută și obligată să satisfacă cele mai perverse dorințe sexuale ale lui și ale rudelor sale – tată, frați, unchi – în total 7 bărbați, dar și ale clienților găsiți de aceștia.

Polițiștii de la Crimă Organizată au descins la începutul săptămțnii la fosta bicărie din comuna timișeană Peciu Nou în casa familiei de rromi Lăcătuș – Bidani, suspectați de trafic de persoane. Aceștia ascundeau o tânără de 19 și o alta de 21 de ani, pe care le exploatau sexual. Tinerele erau sclavele sexuale ale celor 7 bărbați din familia Lăcătuș – Bidani, de care aceștia dispuneau ori de câte ori aveau poftă.

În restul timpului, fetele erau obligate să întrețină relații sexuale cu clienții găsiți de aceștia, fie din localitate, fie la Timișoara. Alteori, fetele erau scoase ”la produs” pe marginea drumului spre Lugoj, fiind atent supravegheate de proxeneții rromi. ”Actele sexuale se consumau în câmp”, povestesc sătenii din Peciu Nou.

”Racolau fete de la orfelinat, iar cu banii făcuâi de ele și-au luat BMW și își construiesc vilă”

Localnicii relatează fapte halucinante comise de fmilia de rromi proxeneți. ”Făceau bani frumoși cu fetele. Noi știam în sat că se ocupau cu așa ceva de cel puțin 3 – 4 ani. Racolau fete de la orfelinat, le exploatau. Acum doi ani le-a murit o fată, pe care o luaseră de la căminul Caritas, când a împlinit 18 ani. i-au spus că va avea viață bună cu ei. În schimb o obligau să se prostitueze. Clientul fidel al fetei era un moș din sat. Fata s-a plâns la cunoștințe, însă nimeni nu a mers la autorități. acum doi ani, pe câmp, unde era cu un client, fata a făcut infarct și a murit. Neavând rude, a fost înmormântată pe cheltuiala primăriei”, povestește o consăteană a proxeneților.

Potrivit reprezentanților serviciului social din cadrul primăriei Peciu Nou, niciun membru al familiei de proxeneți nu muncea. Unul din cei doi fii ai familiei conducea un BMW. Bărbații purtau numai haine scumpe și chletuiau sume mari ori de câte ori își făceau cumpărăturile la magazinul din sat. Mai mult, recent au început să își construiască o casă, în spatele imobilului unde locuiesc. În timpul percheziției, oamenii legii au descoperit 2.600 de euro și 2.500 de lei, bani care proveneau din activitatea de exploatare a fetelor.

Ca să se asigure că nu le ies din vorbă, tinerele nu numai că erai ținute ascunse și sub teroare mereu, dar erau și bătute. (Sursa foto: Cyd.ro)

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: