Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, reacție VIOLENTĂ pe Facebook: „ Există o limită care nu trebuie depașită”. Ce l-a înfuriat pe fostul premier?
Ponta, reacție VIOLENTĂ pe Facebook: „ Există o limită care nu trebuie depașită”. Ce l-a înfuriat pe fostul premier?

Ponta, reacție VIOLENTĂ pe Facebook: „ Există o limită care nu trebuie depașită”. Ce l-a înfuriat pe fostul premier?

Cu ocazia începutului Ramadanului, Victor Ponta transmitea un mesaj, pe Facebook, în care susținea că există politicieni "populişti şi cinici" care încearcă să folosească diferenţele de religie în "scopurile lor meschine".

Aceste declarații de la sfârșitul lunii mai au creat multe discuții și controverse pe rețelele de socializare. Acum, cu ocazia sfârșitului celebrei sărbători musulmane, Ponta a răbufnit din nou, de această dată cu ameninițări. 

„Pentru că România este o ţară majoritar ortodoxă dar care respectă toate cultele şi religiile – este normal să urez tuturor musulmanilor din România o liniştită şi fericită sărbătoare Eid al Fitr ( finalul Ramadanului )! 

Ps – cu aceste ocazii chiar o să blochez orice comentarii jignitoare , discriminatorii sau şovine pe criterii religioase !!! Există o limita care nu trebuie depăşită! Mulţumesc de înţelegere!”, a scris Ponta pe Facebook

De la ce a pornit totul?

Iată ce spunea Victor Ponta în urmă cu o lună. "Cu ocazia începutului Lunii Sfinte a Ramadanului le urez tuturor musulmanilor pace, linişte şi fericire alături de toţi ceilalţi locuitori ai României – indiferent de religia şi credinţa lor!", a scris fostul premier.

Există politicieni "populişti şi cinici" care încearcă să folosească diferenţele de religie în "scopurle lor meschine", potrivit sursei citate, a conchis Ponta.

Victor Ponta a conchis: "Ştiu că politicieni populişti şi cinici alături de jurnalişti dornici de audienţă cu orice preţ încearcă în ultima perioada să folosească diferenţele de religie în scopurile lor meschine / dar eu sunt convins că România poate şi trebuie să rămână o ţară tolerantă în care fiecare cetăţean onest să poată să îşi practice credinţa şi în care respectul şi valorile comune să ne unească pentru binele comun".