Editura Evenimentul si Capital

SCANDAL INCREDIBIL la VÂRFUL PSD. Ponta despre Dragnea: „E PROST PE BUNE! Nu i-am făcut nimic!”

Autor: | | 9 Comentarii | 51947 Vizualizari

Fostul premier Victor Ponta l-a jignit foarte dur pe liderul PSD Liviu Dragnea la ieșirea de la DNA, unde a fost audiat în dosarul Tel Drum.

UPDATE- ora 15.03

Victor Ponta a plecat de la sediul DNA, dupa trei ore de audieri. Acesta a declarat presei ca nu intelege de ce Liviu Dragnea minte ca el a fost cel care a facut palngeri la DNA.

"E prost pe bune, Dragnea. Nu i-am făcut nimic. Nu ştiu de ce tot minte, cred că din prostie.", a spus fostul premier.

’Declaraţia a durat jumătate de oră şi vreo două ore redactarea, am stat cu avocaţii pe hol. (...) M-au întrebat (procurorii - n.r.) un singur lucru: dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus că nu, am primit hârtia, am dovedit că Dragnea minte, eu sunt mulţumit", a explicat Ponta.


Lucrul de care Iliescu SE TEME CEL MAI TARE. LECȚIE pentru BARONII din PSD. „Sfântul Graal” al presei și TALONUL Ninei Iliescu


Cu privire la un posibil denunţ formulat de Vlad Cosma împotriva sa, Victor Ponta a spus că acesta a scris o mărturie "falsă" la cererea procurorilor.

"Nu avea cum să mă denunţe, că nu ştia. A scris o mărturie falsă la cererea procurorilor şi sigur că sunt supărat pe el că a minţit de mine, că altfel nu aveam dosar, dar acum, dacă a spus adevărul, ştiţi cum e, când recunoşti eşti pe jumătate iertat", a precizat fostul prim-ministru.


MINERIADA din Iunie 1990, prin ochii CIA! România FIERBEA, americanii se bazau pe scandalurile ARMATĂ-SECURITATE și Brucan-Iliescu. Documente DESECRETIZATE


Fostul premier a spus ca in dosarul Victor Ponta - Tony Blair s-au falsificat documente, declaratii.

UPDATE - 12.35

Fostul premier, Victor Ponta a ajuns la DNA.

Audierea trebuia să înceapă la ora 10.00.

UPDATE

Ponta a anuțat că va ajunge în jurul orei 12.30

-STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE-

În declarația de martor dată în 18 septembrie 2017, ex-premierul Victor Ponta a oferit detalii interesante procurorului care instrumentează dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal și Liviu Dragnea. Inclusiv despre modul autoritar în care acesta conduce PSD și despre cum discutau cu el primarii și șefii de consilii județene atunci când era vorba despre alocarea de fonduri.

„Îmi amintesc că a existat un conflict între domnul Dragnea și domnul Teodorovici pe care eu a trebuit să îl mediez, în 2014 sau 2015, nu îmi amintesc data. Domnul Dragnea l-a acuzat pe domnul Teodorovici de faptul că a sesizat OLAF cu privire la proiecte cu finanțare europeană accesate de CJ Teleorman și executate de firma Tel Drum, că ar fi sesizat în mod neadevărat OLAF. Am avut o discuție în trei pe această dilemă”, a spus Victor Ponta procurorului DNA Alexandra Carmen Lăncrănjan, potrivit unor fragmente din declarația de martor publicate de luju.ro.

Întrebat dacă Liviu Dragnea avea vreun cuvânt de spus în ceea ce privește banii alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), Ponta a răspuns: „După ce nu a mai fost ministru, domnul Dragnea mi-a propus-o pe doamna Shhaideh pentru a fi ministru și mai știu că atât președinții de consilii județene și primarii au discutat întotdeauna de PNDL cu domnul Dragnea sau cu cele două persoane desemnate de domnul Dragnea, respectiv Sevil Shhaideh care era secretar de stat și Mihai Busuioc”.

Cât despre locurile în care aveau loc întâlnirile la nivel înalt din PSD, ex-premierul PSD a declarat că a avut „întâlniri politice cu colegi din PSD”, la „hotelul Turris din Turnu Măgurele și la o cabană de vânătoare de pe drumul național care leagă Turnu Măgurele de Alexandria”. „Acolo am fost de mai multe ori”, a spus Ponta. Întrebat de procuror dacă invitațiile veneau din partea lui Liviu Dragnea, Ponta a confirmat: „Da, el era gazda și organizatorul întâlnirilor”.

Ulterior, procurorul îl întreabă pe fostul premier social-democrat: „În fotografiile prezentate este imobilul în care ați susținut că aveați întâlnirile cu colegii de partid din Teleorman”. Ponta oferă un răspuns interesant, care ar putea explica, într-o oarecare măsură, atacurile tot mai acide pe care Liviu Dragnea le lansează la adresa SPP și la adresa directorului Serviciului: „Da, cred că așa arată, cu siguranță în mod detaliat vă pot pune la dispoziție ofițerii SPP detalii cu privire la loc”.

Doliu URIAS in lumea filmului! S-A STINS in urma cu putin timp... Vestea a fost un SOC pentru TOTI

Pagina 1 din 2