”Exact ca și în 2010, Guvernul ia povara de la cei bogați și de la firmele internaționale – și o pune pe românii obișnuiti și pe firmele românești!

Ce blestem pe țara asta când avem o criză, să fie la putere asemenea oameni. Ciuma portocalie s-a transformat în ciuma galbenă!

În 2010-2012, românii au suferit 3 ani din cauza guvernantilor lași și incompetenți. De data aceasta cât timp?”, a scris Ponta pe pagina sa de socializare.

Fostul premier le reproșează liberalilor că, în loc să se ocupe de pandemie, se își făceau calcule pentru anticipate: ”Ieri, 7 aprilie, au ajuns , în sfarșit, echipamentele necesare pentru protejarea personalului medical! Au fost aduse din China – cu un avion rusesc ! Trădare pe față, bai Pavel Popescu PNL!

Vreau doar să vă întrebați dvs. și să vă raspundeți singuri (sigur nu o să raspundă Guvernul): dacă faceau aceste transporturi atât de necesare în urmă cu câteva săptămâni, când ei se ocupau doar de alegeri anticipate și Dl Iohannis ne spunea că “este o gripă ușoară – autoritățile se descurcă foarte bine” ? Câte vieți salvam? Câtă suferință? Câte destine schimbate în bine?”