Evenimentul Zilei > Politica > Ponta dă de pământ cu Guvernul Orban: ”Lași și incompetenți”
Ponta dă de pământ cu Guvernul Orban: ”Lași și incompetenți”

Ponta dă de pământ cu Guvernul Orban: ”Lași și incompetenți”

Liderul Pro România, Victor Ponta, nu scapă ocazia să taxeze Givernul Orban, pe care îl acuză de incompetență pe vreme de pandemie.

”Exact ca și în 2010, Guvernul ia povara de la cei bogați și de la firmele internaționale – și o pune pe românii obișnuiti și pe firmele românești!

Ce blestem pe țara asta când avem o criză, să fie la putere asemenea oameni. Ciuma portocalie s-a transformat în ciuma galbenă!

În 2010-2012, românii au suferit 3 ani din cauza guvernantilor lași și incompetenți. De data aceasta cât timp?”, a scris Ponta pe pagina sa de socializare.

Fostul premier le reproșează liberalilor că, în loc să se ocupe de pandemie, se își făceau calcule pentru anticipate: ”Ieri, 7 aprilie, au ajuns , în sfarșit, echipamentele necesare pentru protejarea personalului medical! Au fost aduse din China – cu un avion rusesc ! Trădare pe față, bai Pavel Popescu PNL!

Vreau doar să vă întrebați dvs. și să vă raspundeți singuri (sigur nu o să raspundă Guvernul): dacă faceau aceste transporturi atât de necesare în urmă cu câteva săptămâni, când ei se ocupau doar de alegeri anticipate și Dl Iohannis ne spunea că “este o gripă ușoară – autoritățile se descurcă foarte bine” ? Câte vieți salvam? Câtă suferință? Câte destine schimbate în bine?”