Evenimentul ZileiActualitatePomană regească pentru cel mai temut interlop. Ce a pus văduva

Pomană regească pentru cel mai temut interlop. Ce a pus văduva

Pomană regească pentru cel mai temut interlop. Ce a pus văduva
Momente emoționante la locul de veci a lui Fane Spoitoru. Văduva temutului interlop a făcut o pomană demnă de un rege la Cimitirul Bellu, cu ocazia Moșilor de Toamnă sau Sâmbăta Morților.

Familia și prietenii răposatului Fane Spoitoru s-au strâns la mormântul acestuia din Cimitirul Bellu, unde Elena Ion, soția acestuia, a împărțit nevoiașilor mai multe pachete cu mâncare.

În sacoșele pe care văduva lui Fane Spoitoru le-a împărțit s-au aflat preparatele culinare pe care răposatul le îndrăgea. Sarmale, budincă, fructe, dar și câteva prăjituri și-au găsit locul în pachetele împărțite de doamna Elena.

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, cauza decesului fiind o comoție cerebrală. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate.

Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja, scrie Cancan.


Accesează: