Evenimentul Zilei > Social > Polițistul LOVIT CU SABIA are nevoie de AJUTOR. GEST IMPRESIONANT pentru Ciprian Sfichi. APEL UMANITAR!
Polițistul LOVIT CU SABIA are nevoie de AJUTOR. GEST IMPRESIONANT pentru Ciprian Sfichi. APEL UMANITAR!

Polițistul LOVIT CU SABIA are nevoie de AJUTOR. GEST IMPRESIONANT pentru Ciprian Sfichi. APEL UMANITAR!

Polițistul lovit cu sabia de un interlop, Ciprian Sfichi, are nevoie de ajutor pentru a se putea recupera, după ce a trecut, cu bine, de primele intervenții chirurgicale. Primul care a donat bani în sprijinul colegului aflat în suferință a fost Iulian Surugiu care a strâns 4.000 de lei la lansarea cărții „O viață pierdută pentru Sistem”, ediție ce va fi difuzată cu sprijinul „Evenimentul zilei”. Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne și Corpul Național al Polițiștilor au inițiat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian. Cei care pot să îl ajute pot dona bani într-un cont deschis pe numele său.

Polițistul Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava care a fost lovit, săptămâna trecută, în zona capului și a brațului, a dovedit că este un luptător și a trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.  Primul pas pentru a-l ajuta pe colegul aflat în suferință l-a făcut Iulian Surugiu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), cel care a donat toți banii strânși la o lansare de carte ce va fi difuzată cu sprijinul „Evenimentul zilei” – „O viață pierdută pentru Sistem” – acolo unde primul dintre donatori a fost ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan. Cei 4.000 de lei strânși au fost predați, în acest scop,  luni, 11 decembrie, șefului Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu.

Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne și Corpul Național al Polițiștilor au inițiat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian Sfichi. Colegii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor, anunță MAI. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă! 

„Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești. Ajutați-ne să îl ajutăm!”, este mesajul transmis de MAI.  

Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN.