Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiști bătuți în plină stradă de un bărbat gol. Video în articol
Polițiști bătuți în plină stradă de un bărbat gol. Video în articol

Polițiști bătuți în plină stradă de un bărbat gol. Video în articol

Un bărbat gol puşcă și înarmat cu cele mai proaste intenții se apropie amenințător și-i atacă brusc pe doi dintre poliţişti.

În video devenit viral, vedem cum aplică lovituri la nivelul stomacului şi în față tânărului carabinier care încearcă să se apere fără să reacționeze violent la rândul său. Episodul tulburător a avut loc la Trapani. Și, desigur, unul dintre numeroșii trecători, șocat, l-a filmat cu telefonul mobil.

Aceste imagini arată clar asaltul brutal al individului

Omul gol aflat pe stradă devine o furios și atacă carabinierii. Era în jurul orei 6 dimineața, când un bărbat de dimensiuni robuste, complet dezbrăcat având doar papuci pe picioare, a fost văzut rătăcind pe străzile orașului din zona municipală, via Marconi. Iar pe la ora 12.30, bărbatul a reapărut arătându-se altor trecători care l-au înregistrat în timp ce se îndrepta cu furie spre poliţişti.

Loviturile au fost lansate împotriva soldaților care se apără fără să reacționeze

În acel moment, carabinierii, așa cum se poate observa din videoclipul postat mai jos, au încercat să potolească furia bărbatului în pielea goală. Într-un final, bărbatul a fost imobilizat și dus la spitalul din Sant’Antonio Abate, unde a fost internat în secția de psihiatrie.

Video cu bărbatul gol puşcă puteţi urmări AICI.