Polițist cu nasul spart de un smecher din Balș care este suspect de tâlhărie

Polițist cu nasul spart de un smecher din Balș care este suspect de tâlhărie

Numărul cazurilor de ultraj împotriva polițiștilor se înmulțesc de la o zi la alta, și, deși Guvernul României a promis înăsprirea legislației la acest capitol, acest lucru nu s-a întâmplat.

În cursul nopții trecute, agentul principal Sorin Cepoi de la Secția 5 Rurală Pieleșești, județul Dolj, a fost sesizat că un șofer care a băut considerabil a comis un accident de circulație pe raza localității Pielești. Ajuns la fața locului, agentul Cepoi a observat că un aututorism BMW, cu numere de Franța, a ieșit în ”decor”, direct într-o mașină parcată regulamentar. La volanul BMW-ului se afla Adrian Grigorie, de 25 de ani, din Balș, iar pasager pe scaunul dind reapta față, Cătălin Șerban, de 24 de ani, tot din Balș. Cei doi sunt suspecți și de comiterea infracțiunii de tâlhărie, comisă în seara zilei de 20 septembrie, la un cazinou din orașul Balș.

Polițiștii susțin că în momentul în care au ajuns la fața locului ce doi se manifestau violent, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestora. Șoferul BMW-ului a fost testat cu alcooltestul și a rezultat o alcoolemie de 0,87 grame alcool în aerul expirat, ceea ce înseamnă că aceasta valoare va fi aproape de dublu, la analiza din sânge.

În momentul în care erau transportați spre secția de poliție, șoferul turmentat Cătălin Șeban l-a lovit cu capul în nas pe agentul Sorin Cepoi. Cei doi tineri din Balș sunt acum cercetați de procurori pentru comiterea infracțiunii de ultraj și pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Ne puteți urmări și pe Google News