Fostul deputat Cristian Rizea împreună cu George Ciprian Târdea au locuit aproape o lună și jumãtate la un hotel din centrul Vasluiului, în timpul campaniei electorale. în toată această perioadă, ei au consumat mâncăruri și șampanii scumpe, invitând la masă și alți prieteni, însă când a venit timpul să plătească, cei doi au plecat din hotel fără să achite nota de plată, potrivit Vremeanoua.ro.

În noaptea alegerilor parlamentare, când au constatat cã nu au ieșit deputați la Vaslui, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat spre București. Nu au plătit nimic din ce au consumat, producând o pagubă de 43.000 de lei, în jur de 10.000 de euro. 

Contactați de conducerea hotelului, niciunul dintre ei nu a mai răspuns la telefon.„Probabil, Rizea si Târdea s-au inspirat de la românii de care a auzit toatã Europa, anul trecut. Romii petreceau la restaurante în Spania, câte 100-150, mâncau, beau, dupã care plecau fãrã sã achite nimic, pe celebrul Dans al pinguinului”, mai scroe sursa citată.

Politicienii au consumat muschi de vitã la grãtar, aripioare de pui picante, salãu prãjit si somon fume, Vodcã Smirnoff, sampanie Cricova Muscat și Moet Chandon, Chivas Regal si bere Corona. Aceștia și-au chemat și alți prieteni la masă, fie de la partid sau de alți musafiri, știind că oricum nu vor plăti nimic.

De asemenea, minibar-ul din camerã politcienilor era golit zilnic, fiind reumplut de personalul hotelului. Ba mai mult, lenjeria intimă sau cãmãsile erau trimise la spãlãtorie, pentru a asigura confortul candidatilor.