O înregistrare din ziua și seara alegerilor europarlamentare scoate la iveală limbajul de mahala folosit de un politician care ar urma să intre în Parlamentul României. Ștefan Florescu aduce  injurii la adresa colegilor din PMP, dar și la cea a altor politicieni, scrie ziuanews.ro. Florescu este vicepreședinte PMP la nivel național și președinte al formațiunii politice la Sectorul 6 și este cel care vrea să candideze la primăria acestui sector, în 2020. Pentru că Traian Băsescu pleacă la Bruxelles, că europarlamentar, la fel și Eugen Tomac. Acesta din urmă lasă liber postul de deputat PMP, iar Floresc ar urma să-l ocupe deoarece este următorul pe lista, așa că, logic, ar trebui să între în Camera Deputaților.

Ziuanews a intrat în posesia unei înregistrări audio în care Ștefan Florescu își face „albie de porci” colegii de partid și, cu toate că nu dă un nume clar, are referințe urâte și la adresa șefului sau de partid – Traian Băsescu – ca și la adresa unor colege pe care le face „curve și țigănci”, sau „grasa aia, cioara aia…”, pe lângă faptul că folosește cuvinte obscene pe care le atribuie celor din PMP, sau la adresa altor politicieni.

Înregistrarea audio AICI

Până să ajungă la PMP, Florescu a fost „om de baza” la PC – ul lui Dan Voiculescu, a evoluat la PER, dar a fost lansat pe traiectorie de Cristian Popescu Piedone, pe când acesta diriguia pe la controlul din Sectorul 6, Florescu fiind propulsat șef al piețelor din sector. Piedone l-a recuperat la sectorul 4, unde l-a pus să gestioneze tranzacții dubioase. În final, s-a urcat în barca lui Traian Băsescu.

 

Te-ar putea interesa și: