Evenimentul Zilei > Actualitate > Un POLITICIAN aduce ACUZAȚII grave industriei PHARMA legat de vaccinuri
Un POLITICIAN aduce ACUZAȚII grave industriei PHARMA legat de vaccinuri

Un POLITICIAN aduce ACUZAȚII grave industriei PHARMA legat de vaccinuri

Fostul deputat PSD de Ilfov, Ninel Peia, are un nou mesaj pentru români. De data asta, sub titlul “Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ”, a luat în vizor industria Pharma.

“Big Pharma este pe cale să încalece România, am uitat să scriu despre un lucru foarte important: panica creată în jurul aşa-zisei şi recentei epidemii de pojar (sau rujeolă, spuneţi-i cum vreţi) a fost indusă artificial, folosindu-se ticălos pârghii psihologice de mare fineţe. În cadrul procesului de la Nurenberg, marele proces împotriva naziştilor, s-a adoptat şi Codul de la Nurenberg pentru etică medicală, cu 10 puncte. Primul punct sună aşa: “Required is the voluntary, well-informed, understanding consent of the human subject in a full legal capacity.” (Este necesar consimțământul voluntar, bine informat, de înțelegere al subiectului uman într-o capacitate juridică deplină), scrie Peia pe pagina sa de Facebook.

Apoi, într-un editorial publicat aici, vine și cu lămuriri: “Focarul ce “a lovit” nord-vestul ţării, era prezentat ca un val ce va acoperi rapid România. Nu numai că nu a acoperit deloc Ţara, dar, printre cei 22 de morţi care aveau pojar, nici măcar unul nu a decedat din această cauză.

Când vine vorba să comunice aceste pierderi, toată vâlvătaia privind lipsa vaccinurilor şi obligativitatea acestora este brusc estompată şi se anunţă de către oficali, sec: „Au fost  înregistrate 22 decese, astfel: 6 în jud. Timiș, 5 în jud. Arad, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 in jud. Călărași, 1 in jud. Satu Mare și 1 in București”.

Şi gata. Pentru conformitate, iată mai jos cauzele din care au murit aceste persoane.

Repet, nici măcar una n-a murit numai de pojar.

– un bebeluș de 11 luni din Biled (Timiș) avea o boală genetică care nu permitea să se formeze anticorpi

– o fetiță de nouă luni din Curtici a ajuns la spital după ce, cu două zile înainte, bunica sa a refuzat internarea copilului, deși fetița a fost diagnosticată cu bronșită acută, hipotermie și rujeolă (…) ”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: