Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > POLITICALLY INCORRECT. EVREII sunt printre ULTIMII intelectuali care mai APĂRĂ FRANȚA! FINKIELKRAUT despre atacul antisemit: Mi-a spus că FRANȚA e A LOR (a imigranților), ei sunt MAREA ÎNLOCUIRE, și că EU (EVREUL – n.r.) voi fi PRIMUL care va PLĂTI!
POLITICALLY INCORRECT. EVREII sunt printre ULTIMII intelectuali care mai APĂRĂ FRANȚA! FINKIELKRAUT despre atacul antisemit: Mi-a spus că FRANȚA e A LOR (a imigranților), ei sunt MAREA ÎNLOCUIRE, și că EU (EVREUL – n.r.) voi fi PRIMUL care va PLĂTI!

POLITICALLY INCORRECT. EVREII sunt printre ULTIMII intelectuali care mai APĂRĂ FRANȚA! FINKIELKRAUT despre atacul antisemit: Mi-a spus că FRANȚA e A LOR (a imigranților), ei sunt MAREA ÎNLOCUIRE, și că EU (EVREUL – n.r.) voi fi PRIMUL care va PLĂTI!

Nu degeaba vestele galbene își numesc demonstrațiile acte. În Franța, realitatea nu e departe de teatrul absurdului. Rinocerii lui Ionesco au invadat dezbaterea publică. Ultimul exemplu este atacul antisemit căruia i-a căzut victimă Alain Finkielkraut.

Filosoful a fost observant pe stradă de niște veste galbene care i-au strigat cuvinte de ocară cumplite. Imediat, establishmentul a sesizat oportunitatea. Macron însuși a declarat comportamentul impardonabil, iar presa a sărit să arunce anatema antisemită asupra demonstranților. Cerberii puterii ar fi mers chiar mai departe, încercând să o implice și pe Marine le Pen sau măcar grupusculele radicale de dreapta, dar filosoful le-a tăiat elanul, afirmând că insultele antisemite au venit de la un grup amestecat în care se aflau oameni din suburbii (faimoasele no-go zone), extremiști de stânga și posibil soralieni (adică adepți ai teoriilor antisemite ale lui Alain Soral). Și imaginile surprinse la fața locului păreau să susțină aceeași idee. Ca urmare, establishmentul s-a mulțumit să marcheze (ca și presa globalistă de la București) că printre veste domnește antisemitismul violent. Puțini au vrut să ia în considerare celelalte lucruri extrem de interesant spuse de Alain Finkielkraut în emisiunea în care a povestit incidentul.

Printre insulte, principalul agitator al mulțimii i-a spus și „Dumnezeu te va pedepsi” și „Franța e a noastră”, în vreme ce tovarășii lui urlau „Palestina”. Cu alte cuvinte mesajul a foat clar, susține Finkielkraut: „Noi suntem MAREA ÎNLOCUIRE (cu referire la teoria lui Renaud Camus) și tu (EVREULE n.r.) vei fi primul care va plăti. Ulterior au apărut și alte informații care par să sprijine impresia victimei despre originea atacului. Omul care a strigat insultele a fost identificat. Nu e un necunoscut pentru serviciile de informații. Un ofițer de poliție spune că individul a frecventat în 2014 mișcări de orientare islamistă, dar nu a fost dat niciodată în urmărire. Dar Alain Finkielkraut nu este nici pe departe singurul evreu francez care se ridică în apărarea patriei sale și a celor hăituiți pentru că se opun imigrației.

Ziaristul și scriitorul Eric Zemmour a devenit un paria în lumea presei pentru că vorbește de câte ori are prilejul despre politica de înlocuire a băștinașilor cu imigranți veniți din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Recent și despre islamizarea societății. Recent, tot într-o emisiune televizată, un alt intelectual de origine evreiască s-a ridicat în apărarea națiunii franceze.

Avocatul și scriitorul Gilles-William Goldnadel a declarat că: „Obligația metisajului din secolului XXI corespunde obsesiei pentru o rasă pură din secolul trecut”. Ideile pe care Finkielkraut și Goldnadel le împărtășesc îi aparțin scriitorului francez Renaud Camus (un alt minoritar, fiind gay declarat), care susține că elitele țării încearcă să-i înlocuiască pe francezi cu imigranți aduși din lumea musulmană și că antirasismul actual este la fel de abject și periculos ca și rasismul lui Hitler, Dar mai e un lucru despre care cazul Finkielkraut îmi amintește, o idee pe care am citit-o mai demult în ziarul israelian Jerusalem Post.

În zilele noastre, mulți consideră că antisemitismul se manifestă numai când atacurile îl vizează pe George Soroș. Când e vorba să colaboreze cu antisemiți notorii sau cu inamici declarați ai statului Israel, reprezentanții elitelor globaliste nu au nicio problemă. O dovadă clară că luptă cu antisemitismul numai dacă au ceva de câștigat în lupta cu propriile popoare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Invitatii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: