Poliția a pus la dispoziție fotografii și imagini cu piromanul care a dat foc la opt mașini pe străzi din Sectorul 1 al Capitalei.

Oamenii legii solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, „principal suspect în comiterea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârşită la data de 31martie/01 aprilie a.c., pe raza sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse”.

Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Așa cum Evenimentul Zilei a anunțat, în premieră, un piroman a dat foc la opt mașini, într-o oră, în trei incendii separate, succesive, care au avut loc în perimetrul a câtorva străzi din sectorul 1. Pompierii au concluzionat că, în toate trei spețele, focul a fost pus.

Sâmbătă seară, aproape de ora 22.00. Pompierii au fost anunțați că pe strada Gala Galaction a izbucnit un incendiu care a cuprins trei autovehicule. La fața locului au intervenit pompierii pentru stingerea flăcărilor.

La scurt timp a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel deal doilea era afectat în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Ulterior, pompierii au fost anunțați de un al patrulea incendiu pe strada Nicolae Titulescu care a afectat cablurile electrice și fațada blocului de la numărul 121, situat la doi pași de strada Petru Rareș.