Evenimentul Zilei > International > Poliția CAUTĂ DISPERATĂ un posibil CRIMINAL în SERIE! A ucis NUMAI oameni ai STRĂZII – DETALII ȘOCANTE
Poliția CAUTĂ DISPERATĂ un posibil CRIMINAL în SERIE! A ucis NUMAI oameni ai STRĂZII – DETALII ȘOCANTE

Poliția CAUTĂ DISPERATĂ un posibil CRIMINAL în SERIE! A ucis NUMAI oameni ai STRĂZII – DETALII ȘOCANTE

Autoritățile din SUA caută un criminal în serie. Bărbatul a ucis mai mulți oameni ai străzii și a rănit alți doi în Las Vegas, în ultimele zile.

Poliția a plecat pe urmele presupusului criminal. Pe 29 ianuarie, ucigașul a împușcat un om de mai multe ori în afara unui magazin din Logandale, în nordul orașului Las Vegas, înainte să dispară. Din fericire, victima a supraviețuit, scrie Sky News.

Doar câteva ore mai târziu bărbatul a lovit din nou. El a fost văzut apropiindu-se de un grup de persoane fără adăpost. În timp ce bieții oameni dormeau, criminalul a împușcat mortal un bărbat în vârstă de 51 de ani, pe nume Brian Wayne Clegg.

În aceeași noapte, individul a rănit o altă persoană fără casă, care dormea în apropierea aceluiaș drum. Victima, fiind împușcată în față, nu a putut să ofere detalii despre ce s-a întâmplat.

Vineri, bărbatul înarmat a fost surprins de alte camere de supraveghere pe 14th Street. În acel moment și-a împușcat cea de-a patra victimă, care a murit. Ulterior, ucigașul a părăsit scena crimei într-o mașină SUV.

„După ce a luat viețile acelor doi oameni și a rănit alte două persoane, dacă nu este un criminal în serie, este pe cale să devină. Oamenii străzii fac parte dintr-un grup vulnerabil de persoane. Iar să-i ataci înseamnă să fii laș”, a spus Cpitanul Plummer, de la poliția din Los Vegas, conform aceleași surse. 

FBI definește criminalul în serie drept cineva care omoară trei oameni sau mai mulți în intervalul unei luni.Din primele informații reiese că ugicașul este o persoană hispanică sau albă care a folosit un singur pistol.