Poate muri oricând! O mare actriţă are vorbe grele pentru cei care nu poartă mască

Poate muri oricând! O mare actriţă are vorbe grele pentru cei care nu poartă mască

Una dintre cele mai talentate şi cunoscute actriţe de planetă, Sharon Stone, trece prin momente delicate după ce sora ei a fost diagnosticată cu temuta boală Covid-19.

Conform celor spuse de legendara actriţă de la Hollywood, Kelly, „se luptă pentru viaţa ei” după ce a contractat noul coronavirus.

În această situaţie, actriţa americană devenită celebră datorită filmului Basic Instinct a ales să publice un mesaj prin care şi-a exprimat revolta.

Sunt vizaţi mai ales „cei care nu poartă mască” în aceste vremuri în care un astfel de obicei contribuie la oprirea răspândirii pandemiei mondiale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform contactmusic.com, Sharon Stone (62 de ani) a scris pe Instagram că sora ei mai mică, Kelly, suferea de boala autoimună lupus.

Kelly ar fi contractat COVID-19 deşi a fost foarte precaută şi nu s-a deplasat decât la farmacie.

Vedeta de cinema a publicat o fotografie cu o cameră de spital în care se află Kelly: „Sora mea, Kelly, care are lupus, suferă acum de COVID-19.

Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, a făcut asta. Ea nu are sistem imunitar.

Singurul loc în care s-a dus a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate.

Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!”

Mai departe, vedeta din Basic Instinct şi-a îndemnat fanii să „aprindă lumânări” pentru sora ei, care „luptă pentru o respiraţie”.

„Actriţa a distribuit ulterior un mesaj publicat pe Instagram de sora sa, însoţit de o fotografie în care aceasta apare alături de soţul ei, Bruce.

«Am plecat în paradisul nostru din Montana. Ne-am gândit că (boala) COVID nu ne va găsi şi că nu ne poate găsi. Fără mers la cumpărături, fără petreceri, abia am văzut un om. Acum luptăm pentru o respiraţie. Nu vreţi COVID», a scris sora actriţei.

Sharon a publicat de asemenea o înregistrare video în care a dezvăluit că atât Kelly cât şi Bruce «se luptă pentru vieţile lor»”, arată Agerpres.

Sharon Stone este foarte marcată din cauza acestei boli infecţioase după ce bunica şi naşa ei „au murit din cauza COVID”.

Actriţa n-a pierdut prilejul de a politiza şi i-a îndemnat pe americani să voteze cu fostul vicepreşedinte Joe Biden, candidatul democrat la Casa Albă care şi-a anunţat candidatura în tandem cu senatoarea Kamala Harris, pentru postul de vicepreşedinte.

„Cu femeile la putere vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru ca oamenii să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi.

Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu COVID sunt cele care au femei la conducere”, a completat Stone.

Foto: Sharon Stone în Basic Instinct

sursa: Agerpres