Evenimentul Zilei > Politica > Consilierul lui Orban, atac la USR pentru Kovesi: Vi se văd epoleții
Consilierul lui Orban, atac la USR pentru Kovesi: Vi se văd epoleții

Consilierul lui Orban, atac la USR pentru Kovesi: Vi se văd epoleții

Vicepreşedintele PNL Sector 1, Florin Silviu Ivan, a reacționat după anunțul lui Dan Barna, președinte USR, de a p invita pe Laura Codruța Kovesi în DNA.

„Domnul Dan Barna spune că i-a propus doamnei Kovesi să se înscrie în USR, iar doamna fost procuror-șef i-ar fi spus că se va gândi la propunere. (…) În fine, testul in vivo cu care se plimbă caravana de-a lungul si de-a latul țărisoarei cu tandemul celor două icoane făcătoare de minuni (președinte – premier) mi se pare a fi un scenariu ticluit de cu multă vreme înainte. Așadar, invitația domnului Dan Barna către doamna Kovesi a fost făcută cu mult timp înainte, astăzi fiind doar formalizată public. Mie mi-a căzut fisa mai greu, iar vouă vi se văd epoleții." a scris Florin Ivan. 

Liberalul a mai susținut că „LCK nu mai joacă de multă vreme (doar) în terenul justiţiei. Joacă (şi) politic! Iohannis a susţinut-o necondiţionat deşi motivele să o demită ar fi fost cu nemiluita. De la rumori din via lui Ghiţă şi până la certitudini cu `sufrageria` lui Izmană sau tăierea de porc de la K9. Toate acestea au damf de stat mafiot.”

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: