Evenimentul Zilei > Actualitate > Pițurcă vrea doi jucători din națională la Al Ittihad
Pițurcă vrea doi jucători din națională la Al Ittihad

Pițurcă vrea doi jucători din națională la Al Ittihad

Revenirea lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a lui Al Ittihad l-a determinat pe fostul selecționer să se gândească și la jucătorii români care ar putea întări trupa saudită.

La Al Ittihad se mai află printre jucători și Lucian Sânmărtean, iar acesta ar putea face echipă cu alți doi „tricolori”. Inițial, Pițurcă a declarat la Digi Sport că nu este interesat de achiziționarea lui Cristi Tănase sau de alți jucători români, dar a recunoscut că i-ar plăcea să lucreze la Al Ittihad cu Ciprian Marica și Vlad Chiricheș.

În prezent, Marica este liber de contract, iar pe urmele lui se află și Steaua. De cealaltă parte, Chiricheș se numără printre titularii de bază ai lui Napoli, fiind greu de crezut că va lăsa Serie A pentru primul eșalon din Arabia Saudită.

„Nu ştiu de unde a apărut ştirea cu Tănase, pentru că eu încă nu am discutat cu cei din conducere despre veniri sau plecări de jucători. În momentul de faţă, nu s-a pus problema să vină Tănase. Nu mă interesează niciun alt jucător din România. Mă gândesc şi eu la un Chiricheş, chiar la un Marica”, a spus tehnicianul de 59 de ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.