Trei pisici i-au salvat viața unei tinere din Timișoara, care era să moară intoxicată în pat

Trei pisici i-au salvat viața unei tinere din Timișoara, care era să moară intoxicată în pat Pisici. Sursa foto: Gkasabova | Dreamstime.com

O tânără din Timișoara a fost la un pas de moarte după ce un incendiu a izbucnit în bucătăria ei, în timp ce dormea.

Cele trei pisici au jucat un rol crucial în prevenirea unei posibile tragedii pentru tânăra din Timișoara. Acestea au făcut tot ce au putut pentru a o trezi din somn pe stăpâna lor.

Trei pisici au salvat-o de la moarte pe o tânără din Timișoara

La ora 9 dimineața, un incendiu a izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul trei al unui bloc din Timișoara.

Tânăra în vârstă de 23 de ani dormea atunci când prăjitorul de pâine, lăsat în priză, a luat foc din cauza unui scurtcircuit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noroc că a avut pisicile. Altfel murea intoxicată. Pisicile s-au alertat, au scos niște zgomote neobișnuite, ceea ce a trezit-o pe fiica noastră din somn. Ea este bine, este sănătoasă, vine la noi. Pisicile deocamdată sunt la prietenă comună”, a declarat mama tinerei.

Imediat după ce a realizat ce se întâmplă, fata a sunat la 112, iar pompierii au ajuns cât au putut de repede.

Toți vecinii au fost scoți din locuințe

Pentru a prevenii orice altă tragedie, pompierii ajunși la fața locului au evacuat toți locuitorii blocului în care a izbucnit incendiul.

Ne-a scos afară, pompierii. Pe toți ne-a scos afară. Dar ne-am speriat până jos, și când am văzut că numai în sufragerie la sau bucătărie iese fum, nu foc”, a declarat un vecin pentru știrileprotv.ro.

Cor galben de vânt, acoperiș smuls la Gura Humorului

Pompieri, incendiu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Flăcările au fost domolite rapid, permițând locuitorilor să revină în casele lor. Mama tinerei recunoaște că inițial nu a fost de acord cu prezența pisicilor, dar acum aceste feline au devenit eroinele familiei. O parte din bucătărie și câteva bunuri din cameră au fost distruse în timpul incendiului.

Incendiu puternic la un bloc din Chiajna, din cauza unei pisici

În noaptea de 21 spre 22 octombrie, un incendiu devastator a izbucnit într-un apartament de la etajul unu al unui bloc din Chiajna, Ilfov.

Echipele de salvare, sosite prompt la locul incidentului, au evacuat blocul la timp și, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, o autoscară și un echipaj de descarcerare pentru a stinge focul. Suprafața afectată a fost de aproximativ 50 de metri pătrați, fiind afectate materiale textile.

Conform primelor informații, incendiul a fost generat de o lumânare aprinsă care a fost răsturnată de o pisică.