„Eu nu cred că a fost un scandal, ci o ședință de lucru care a durat trei ore, e adevărat, uneori mai tensionată, dar, până la urmă, scopul e de a face bine. Tot ceea ce a apărut în spațiul public, care, mărturisesc, pe mine m-a surprins, nu aș vrea să comentez, dar sunt documente care probează ceea ce aș putea să spun. Am fost acolo 15 persoane. (…) Cred că ar fi de prisos comentariile mele. Important este să se facă ceva bun pentru copii. Dacă dvs. considerați că semnarea acestui acord reprezintă un fel de contrapondere, credeți-mă, eu n-aș amesteca copiii în acește povești” a afirmat Pintea.

Referitor la acuzațiile fondatoarelor „Dăruiește Viață” cum că Sorina Pintea  le-a amenințat cu sesizarea Parchetului, DNA și cu Curtea de Conturi, dacă nu donează banii strânși până acum în conturile statului – adică 26 de milioane de euro, Sorina Pintea a spus că au fost 15 persoane în încăpere care pot răspunde, pentru că orice ar spune acum ea poate fi interpretat.

Ea a subliniat că nu știa că e vorba despre o sumă de 26 de milioane: „Nu știam despre ce sumă e vorba, niciodată nu s-a pronunțat o cifră, nicio clipă, niciodată. A fost o discuție de trei ore, tensionată pe alocuri, în contradictoriu, care, cred eu, în final, a dus la ceva bun” a explicat Sorina Pintea, precizând că întâlnirea a fost realizată cu scopul de a adresa anumite întrebări, precum: ”De ce nu a fost montat RMN-ul, aprobat de acum doi ani și livrat din 20 martie 2019, care nici în acest moment nu funcționează. Ploaia de azi noapte l-a inundat, de exemplu. A costat 3 milioane de lei. E luat prin fonduri Banca Mondială și noi trebuie să dăm explicații de ce l-am achiziționat și nu l-am montat”, scrie dcnews.ro.