Evenimentul Zilei > Politica > Piedone, după ce Tribunalul București i-a respins candidatura DEFINITIV: ”Voi rămâne PRIMARUL de SUFLET al sectorului 4”
Piedone, după ce Tribunalul București i-a respins candidatura DEFINITIV: ”Voi rămâne PRIMARUL de SUFLET al sectorului 4”

Piedone, după ce Tribunalul București i-a respins candidatura DEFINITIV: ”Voi rămâne PRIMARUL de SUFLET al sectorului 4”

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarant joi, după ce a aflat decizia luată de Tribunalul București, că va rămâne ”primarul de suflet” al locuitorilor din acel sector.

"De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 şi primarul familie mele, întrucât justiţia a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunţ. Vă sunt dator dumneavoastră, celor care m-aţi susţinut, să merg mai departe, să vă pot privi în ochi şi după 5 iunie, pentru că v-aţi pus încrederea în mine. Îmi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopţi şi de zile petrecute pe străzile sectorului, să nu stau deoparte", a scris Piedone, joi, pe Facebook, potrivit Agerpres

El a adăugat că singurul mod în care mai poate face ceva pentru sectorul 4 este să se asigure că va alege un primar care să se pună în slujba cetăţenilor. 

"Sunt născut şi crescut în Sectorul 4, voi trai aici toată viaţa, copiii mei trăiesc aici, şi pentru ei, precum şi pentru copiii şi nepoţii dumneavoastră, atât cât îmi mai stă în putere, trebuie să lupt. Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru şi oamenii din el este să ne asigurăm, împreună, că vom alege un primar care să se pună în slujba lor, aşa cum mi-am dat silinţa să fac şi eu", a mai spus Piedone. 

Tribunalul Bucureşti a decis definitiv joi că fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat. 

Tribunalul a respins apelul lui Piedone şi a menţinut decizia luată miercuri de Judecătoria Sectorului 4, instanţă care admisese mai multe contestaţii depuse de rude ale victimelor incendiului de la Colectiv şi de avocatul Gheorghe Piperea împotriva participării lui Piedone la alegerile pentru funcţia de primar al sectorului 4. 

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au arătat în motivare că au respins candidatura lui Piedone nu pentru că ar fi existat nereguli în listele de susţinători, ci pentru că propunerea de candidatură a fost aprobată în mod greşit de organizaţia sectorului 4 a Partidului Puterii Umaniste, şi nu de organizaţia municipiului Bucureşti a acestui partid, aşa cum prevede legea electorală.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: