Gestul făcut de Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman

Gestul făcut de Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman Petre şi Mioara Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Petre Roman a venit la capera unde este depus sicriul fostei partenere, Mioara Roman, dar n-a putut să o privească pentru ultima oară în ochi. Acesta ar fi fost extrem de afectat de tot ce s-a întâmplat.

Petre Roman a venit la capela unde este depusă fosta soție, Mioara Roman, dar nu a putut să o privească în ochi. Apropiații au declarat că fostul premier al României a evitat să se uite în zona în care se afla sicriul și că a fost foarte afectat.

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, a spus că Oana Roman și Catinca Roman s-au bucurat foarte tare că tatăl lor a venit la capelă și că au început să plângă. Ea a mai spus că Petre Roman era distrus.

Petre Roman nici nu s-a putut uita la sicriu

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Catinca și Oana Roman, mesaj emoționant pentru mama lor

Catinca și Oana Roman au scris un mesaj emoționant pe unul dintre buchetele de trandafiri albi. Ele au spus că își iubesc mama și că au învățat foarte multe de la ea.

mioara roman

Mioara și Oana Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”, este mesajul scris de Oana și Catinca Roman.

Când va fi înmormântată Mioara Roman

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de luni, 26 februarie 2024. Slujba de înmormântare va fi oficiată de patru preoți. La momentul funerar vor fi o multitudine de flori albe. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la Cimitirul Reînvierea.