Evenimentul Zilei > Actualitate > Petiție ciudată în mediul online. Acum se vrea interzicerea… Cine a semnat deja?
Petiție ciudată în mediul online. Acum se vrea interzicerea… Cine a semnat deja?

Petiție ciudată în mediul online. Acum se vrea interzicerea… Cine a semnat deja?

O petiție cu numele „Stop pantalonilor până la glezne la băieți” a apărut în mediul online. Autoarea petiției vrea să li se interzică bărbaților să poarte acest timp de pantaloni.

În mediul online a apărut de curând o petiție, realizată de Denisa Mărcuș, care zice așa:
„Interzicem purtarea pantalonilor până la genunchi de către băieți. Vrem bărbați, nu femei. Haideți să le cumpărăm pantaloni lungi!”, este mesajul petiției care a strâns aproape 400 de semnături.

Dacă pe vremuri, moda era apanajul doamnelor și domnișoarelor, în ziua de astăzi, nici bărbații nu se lasă mai prejos. Pe lângă faptul că moda zilelor noastre se îndreaptă spre altceva, iar hainele masculine devin și ele destul de ciudate, bărbații au început să meargă chiar și la salon, pentru a se epila, lucru care pe vremuri îl făceau doar femeile, ceea ce atrage după sine comentarii negative din partea celorlalți, care îi consideră pe bărbații care recurg la asemenea gesture, gay.

Specialista în modă, Dana Budeanu, a abordat și ea, în urmă cu câteva săptămâni, acest subiect la o emisiune de la ProTv. Acesta a dat de pământ cu bărbații care obișnuiesc să adopte acest stil, cu pantalonii până la glezne. Ba mai mult, a spus despre cei care se îmbracă astfel că sunt absolut dizgrațioși.

„Acești băieței care se epilează pe la glenze, fetele astea, aruncă foarte ușor cu apelativul „gay” despre alți bărbați. Vedeți că a fi gay este tot despre bărbați. Gay-ii sunt bărbați, voi sunteți fetițe, pensații, vopsiții, epilații la gleznă”, a comentat Dana Budeanu.