Evenimentul Zilei > Politica > Peste jumătate din semnăturile strânse în Lugoj în campania “Fără penali în funcţii publice” au fost anulate de administraţia locală
Peste jumătate din semnăturile strânse în Lugoj în campania “Fără penali în funcţii publice” au fost anulate de administraţia locală

Peste jumătate din semnăturile strânse în Lugoj în campania “Fără penali în funcţii publice” au fost anulate de administraţia locală

Mai mult de jumătate dintre semnăturile din campania „Fără penali în funcţii publice”, strânse în Lugoj de voluntarii USR, au fost anulate de administraţia locală.

Filiala Timiş a USR a dat un comunicat de presă în care arată că peste 1.000 de semnături au fost considerate nule, fără a se prezenta totuşi un motiv.

“Consider că este un abuz ceea ce se întâmplă. Nu ne-au fost prezentate motivele pentru care s-au anulat semnăturile.

Analizăm posibilitățile legale de acționare în instanță a celor care se fac responsabili.

Așteptăm cu interes să vedem și ce se va întâmpla la Timișoara, acolo unde au fost strânse peste 26.000 de semnături.

Eu mă așteptam să se întâmple așa ceva, este clar că penalilor din funcțiile publice le este teamă de inițiativa noastră”, a spus Liviu Brândușoni, președintele USR Lugoj. Declaraţia a fost dată pentru ziarul www.lugojeanul.ro.

La rândul său, primarul din Lugoj, Francis Boldea, a declarat că nu are nicio legătură cu acest fapt, nefiind în atribuţiile sale.

“Dosarul a venit la primărie și a fost repartizat la SCLEP, ei se ocupă. Nu are primarul nicio treabă cu asta, nici nu știu ce și cum. Nu am discutat cu secretarul despre semnături, cu nimeni”, a concluzionat edilul.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: