Evenimentul Zilei > Social > Perversitate fără limită a virusului SARS-CoV-2! Jurnalistă: „Nici prin gând nu-mi trecea că o să mor «un pic»!”
Perversitate fără limită a virusului SARS-CoV-2! Jurnalistă: „Nici prin gând nu-mi trecea că o să mor «un pic»!”

Perversitate fără limită a virusului SARS-CoV-2! Jurnalistă: „Nici prin gând nu-mi trecea că o să mor «un pic»!”

Mărturiile cutremurătoare ale celor bolnavi de coronavirus sunt diferite, dar au totuși un punct comun: perfidia inamicului nevăzut. O jurnalistă relatează pe larg experiența sa cu boala, la limita morții.

Jurnalista Cristina Dinulescu Sterian din Buzău a povestit, într-o postare pe Facebook, experiența prin care a trecut după ce a contractat virusul SARS-CoV-2, când la început a avut simptome suportabile, însă ulterior totul s-a transformat într-un chin – putea respira doar cu masca de oxigen.

Cristina Dinulescu Sterian se arată îngrijorată de efectele pe termen lung ale bolii. Aceasta a relatat într-o postare intitulată „Pacienta din salonul 13”, cum a evoluat boala în cazul ei, dar și de efecte a avut asupra sa întreaga experiență. „Feriți-vă, fraților!”, conchide ea.

Sursa foto: Facebook

„Nu bagatelizați situația în care ne aflăm!”

„M-a lovit! M-a lovit cum nu credeam că o s-o facă! Viața mi-a dat o palmă aspră, mi-a spus că e momentul să mă trezesc, să-mi dau un restart, să încetez cu fuga, să mai las naibii stresul și dorința permanentă de a face totul cât pot de bine și de mult și de a-i mulțumi pe toți. A fost o palmă pe care, din păcate, au simțit-o dur și copiii și familia mea, o palmă ale cărei urmări le voi simți, probabil, toată viața, pentru că această palmă a venit la pachet cu urme adânci lăsate pe plămânii mei și Dumnezeu știe câte și mai câte”, și-a început jurnalista relatarea.

A simțit că virusul i-a inundat organismul

„Nebunia a început, sâmbătă pe 3 octombrie. Sara împlinise 7 ani cu o zi în urmă, i-am organizat atunci o mică petrecere cu copiii pe care îi întâlnea zilnic. Poate am greșit, însă ce părinte nu-și dorește să-și bucure copilul de ziua lui? (…) La câteva zile distanță de acest moment, eram deja toți 4, ai mei, contacți direcți ai unui caz confirmat. Am avut inspirația de a nu mai merge la serviciu, m-am izolat și a început așteptarea”, a mai povestit aceasta.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE