Evenimentul Zilei > Actualitate > PERVERSA DIN THAILANDA a uimit lumea cu gestul ei fără precedent în ISTORIA APUCĂTURILOR BOLNAVE. Foto +18 în articol
PERVERSA DIN THAILANDA a uimit lumea cu gestul ei fără precedent în ISTORIA APUCĂTURILOR BOLNAVE. Foto +18 în articol

PERVERSA DIN THAILANDA a uimit lumea cu gestul ei fără precedent în ISTORIA APUCĂTURILOR BOLNAVE. Foto +18 în articol

O turistă a reușit să devină faimoasă în lume după ce dezbrăcată complet s-a frecat de o piatră mitică în formă de penis, aflată în Thailanda.

O turistă a reușit să devină faimoasă în lume după ce dezbrăcată complet s-a frecat de o piatră mitică în formă de penis, aflată în Thailanda, scrie The Sun.

Blonda a fost văzută de toată lumea cum a renunțat imediat la haine și a sărit direct pe acea piatră, în timpul vacanței pe care o petrecea pe insula Koh Samui. Localii sunt revoltați. Aceștia cred că roca este de fapt spiritul unui bărbat mort demult. 

„Este o insultă, nu putem să toleram așa ceva. Nimeni nu ar trebui să aiba voie să facă asta. Poliția trebuie să o găsească pentru a o aresta”, sune o localnică furioasă. 

Se pare că piatră în formă de penis este divinizata de localnicii din regiunea respectivă, iar ce a făcut tânăra este o lipsa totală de respect față de cultură lor.

Acum, locuitorii din Thailanda sunt furioși și au făcut plângere la Poliție. Ei cer că femeia rămasă încă neidentificată să fie arestată. Mai mult de atât, să își ceară scuze public pentru fapta sa. 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: