Evenimentul Zilei > Actualitate > PERICOLUL din CĂPȘUNE. Ce au GĂSIT cumpărătorii în FRUCTE
PERICOLUL din CĂPȘUNE. Ce au GĂSIT cumpărătorii în FRUCTE

PERICOLUL din CĂPȘUNE. Ce au GĂSIT cumpărătorii în FRUCTE

Autoritățile australiene oferă o recompensă celor care pot oferi informaţii în ancheta referitoare la vânzarea în supermarketuri a căpşunelor în interiorul cărora au fost descoperite ace de cusut, o infracţiune foarte periculoasă, potrivit ministrului federal al Sănătăţii.

Un bărbat a acuzat dureri de stomac după ce a mâncat căpşune de la un supermarket din Queensland. Medicii au descoperit în stomacul acestuia ace de cusut. Locuitorii din regiune au publicat pe reţelele de socializare fotografii cu căpşune în interiorul cărora se aflau mici ace din metal.

Oamenii au fost sfătuiţi să secţioneze fructele înainte să le mănânce.

Căpşune de diferite calităţi cultivate în Queensland au fost retrase din supermarketuri. Cazuri similare au fost semnalate în statele New South Wales şi Victoria.

Guvernul oferă o recompensă de 100.000 de dolari australieni, echivalentul a 71.500 de dolari americani, pentru orice informaţie care ar putea ajuta la arestarea şi judecarea persoanelor responsabile, transmite Agerpres.

Motivele infracţiunii rămân necunoscute, dar Asociaţia producătorilor de căpşune din Queensland a evocat ca posibilă pistă un fost angajat nemulţumit.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: