Evenimentul Zilei > Actualitate > Deşi pericolul unui ATENTAT este mare, Air France reduce măsurile de SIGURANŢĂ
Deşi pericolul unui ATENTAT este mare, Air France reduce măsurile de SIGURANŢĂ

Deşi pericolul unui ATENTAT este mare, Air France reduce măsurile de SIGURANŢĂ

Directorul general al Air France, Jean-Marc Janaillac, le-a cerut autorităţilor să ia măsuri urgente pentru a reduce întârzierile provocate de verificările de securitate.

Întârzierile provocate de controalele poliţiei, într-o ţară afectată de atacuri islamiste sângeroase din ultimii doi ani, vin într-o perioadă în care traficul de pasageri este în creştere, înainte de sezonul vacanţelor de vară, a explicat el.

„Timpul de aşteptate la verificările poliţiei este foarte, foarte lung (…), ceea ce perturbă total lanţul de transport şi contribuie la întârzieri ale zborului”, a adăugat el.

Janaillac le cere autorităţilor franceze să permită folosirea pe scară mai largă a tehnologiilor de recunoaştere facial care există la Londra şi Amsterdam, să angajeze mai mulţi poliţişti şi să relaxeze procedurile de verificare a paşapoartelor pentru unele destinaţii.

Ministerul francez de Interne nu a răspuns imediat cererilor de comentarii, scrie digi24.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: