PERCHEZIȚII la o BANDĂ de hoți care acționa în două județe I VIDEO

PERCHEZIȚII la o BANDĂ de hoți care acționa în două județe I VIDEO

Șapte percheziţii domiciliare au început în această dimineață poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în Timiş şi Caraş-Severin. Oamenii legii vizează o bandă de hoți de mașini și de bunuri.

UPDATE. Un autoturism, mai multe electronice, aproape 100 de perechi de pantofi şi alte bunuri susceptibile a fi provenite din furturi, au fost indisponibilizate de poliţişti în urma percheziţiilor efectuate pe raza judeţelor Timiş şi Caraş-Severin. Cinci suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Conform primelor informații, hoții furau mașini, dar și diverse bunuri din locuințe și societăți comerciale. Anul trecut au furat două autoturisme din Timișoara și au spart sediul unei firme. ”Pe parcursul investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, la sfârşitul anului 2013, suspecţii ar fi sustras două autoturisme de pe raza municipiului Timişoara şi ar fi comis un furt dintr-o societate comercială şi un furt din locuinţă, tot în municipiul mai sus menţionat. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este estimat la peste 50.000 de lei”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

În această dimineață, au fost efectuate simultan șapte percheziții, dintre care cinci în Timișoara, una în Lugoj și una în Reșița, fiind emise de asemenea cinci mandate de aducere. În vederea probării activităţii infracţionale a suspecţilor, la aceasta ora poliţiştii efectuează percheziţii la domiciliile acestora. <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/c-V2r1WLn8g?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News