Evenimentul Zilei > Monden > Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la un acord. Decizia i-a luat pe toți prin surprindere
Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la un acord. Decizia i-a luat pe toți prin surprindere

Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la un acord. Decizia i-a luat pe toți prin surprindere

Aflați în plină procedură de divorț, Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la o înțelegere cu privire la timpul pe care îl vor petrece împreună cu cele două fetițe ale lor, în această perioadă, de sărbătoare.

Sărbătorile de Crăciun i-au prins pe Pepe și pe Raluca Pastramă în plin proces de divorț, astfel că au fost nevoiți să ajungă la un acord cu privire la timpul pe care îl vor petrece cu Rosa Alexandra și Maria.

Pentru că au exclus din start să-și petreacă împreună sărbătorile, cei doi au stabilit să împartă timpul petrecut cu cele două fetițe. Potrivit unor surse din apropierea celor doi, citate de publicația Rețete și vedete, de Crăciun, cele două fetițe vor petrece o zi cu mama lor, iar în altă zi vor merge acasă la Pepe.

„Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins că așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele”, au arătat sursele citate de Rețete și Vedete.

Conform publicației citate, chiar dacă relațiile dintre ei nu sunt cele mai cordiale, Raluca și Pepe au hotărât să nu se mai certe în prezența fetelor pentru ca acestea să nu aibă de suferit:

„Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”.

Ce bunuri își împart Pepe și Raluca

Pe de altă parte, la divorț, Pepe și Raluca vor avea de împărțit și o avere considerabilă, care s-ar cifra undeva la aproximativ 1,5 milioane de euro în bunuri mobile și immobile.

Printre bunurile asupra cărora trebuie să decidă se află casa din Pipera unde au locuit pe timpul căsătoriei și care ar fi fost estimată la aproximativ 400.000 de euro, imobilul de 650.000 de euro în care funcționează grădinița Ralucăi Pastramă, un bar pe două etaje de pe Calea Victoriei și câteva automobile.

(Sursa foto: Rețete și Vedete)