Evenimentul Zilei > Actualitate > Pentru ce vor fi sancționați doi bărbați care au fost găsiți dormind lângă sediul Poliției. Motivul incredibil
Pentru ce vor fi sancționați doi bărbați care au fost găsiți dormind lângă sediul Poliției. Motivul incredibil

Pentru ce vor fi sancționați doi bărbați care au fost găsiți dormind lângă sediul Poliției. Motivul incredibil

Mai mulți bărbați au fost surprinsi de trecători dormind pe jos lângă Inspectoratul General de Poliție

Autoritătile s-au autosesizat în cazul bărbților care au adormit lângă Inspectoratul General de Poliție din Chișinău.

Bărbații au fost găsiți dormind pe jos lângă IGP, fără să respecte regulile de distanțare socială. Polițiștii au anunțat că îi vor penaliza pe bărbați pentru nepurtarea măștii de protecție.

Amendați că au dormit lângă IGP

„Inspectoratul de Poliție Centru s-a autosesizat. Cazul a fost înregistrat, se întreprind măsuri pentru a identifica bărbații. Ulterior, vor fi sancționați, în baza art. 76/1, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID: dormeau unul lângă altul fără să respecte distanța, nu purtau măști și, cel mai probabil, au consumat toți din același pahar”, a declarat Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol, citată de vorbeste.md.

Amintim că, pe rețelele sociale, au fost postate imagini surprinse cu patru bărbați care au adormit pe jos în preajma Inspectoratului General de Poliție.

Se poate și mai rău

Se pare că există si cazuri mai grave în care oamenii au adormit. Spre exemplu, un bărbat din Bacău a întrat prin efracție într-un magazin pentru a fura, însă pe parcurs I s-a făcut sete și a decis că puțin alcool l-ar ajuta să se hidrateze. Problema a fost că după ce s-a hidratat nu a mai fost capabil sa plece cu bunurile, adormind în magazin.

Jaful ratat s-a produs în localitatea Glăvăneşti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Măriuca Amariei, a declarat, sâmbătă, că bărbatul a fost găsit dormind în incinta magazinului de administratorul acestuia, când a venit să deschidă unitatea.

„Poliţiştii din Glăvăneşti au fost sesizaţi la data de 2 aprilie, în jurul orei 7,30, prin apel 112, de către o persoană de gen feminin, de 48 de ani, în calitate de administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri. La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în incinta societăţii comerciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Un bărbat s-a îmbătat în timpul unui jaf

„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, a mai adugat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru furt calificat.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.