Evenimentul Zilei > Actualitate > Rasu´-plânsu´. A ignorat restricțiile pentru a da cel mai rușinos jaf din istoria României
Rasu´-plânsu´. A ignorat restricțiile pentru a da cel mai rușinos jaf din istoria României

Rasu´-plânsu´. A ignorat restricțiile pentru a da cel mai rușinos jaf din istoria României

Un bărbat din județul Bacău a intrat noaptea într-un magazin pentru a fura niște bunuri, dar a adormit acolo după ce se îmbătat.

În urmă cu câteva nopți, un bărbat din județul Bacău a intrat într-un magazin pentru a fura niște bunuri, însă a adormit acolo după ce a consumat băuturi alcoolice în exces. Jaful ratat s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Glăvăneşti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Măriuca Amariei, a declarat, sâmbătă, că bărbatul a fost găsit dormind în incinta magazinului de administratorul acestuia, când a venit să deschidă unitatea.

„Poliţiştii din Glăvăneşti au fost sesizaţi la data de 2 aprilie, în jurul orei 7,30, prin apel 112, de către o persoană de gen feminin, de 48 de ani, în calitate de administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri. La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în incinta societăţii comerciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Un bărbat din Bacău a adormit în timpul unui jaf deoarece deoarece s-a îmbătat

„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, a mai adugat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru furt calificat.

CITEȘTE ȘI Jaf la drumul mare! Tâlharii au atacat o mașină blindată, plină cu obiecte prețioase şi bani VIDEO

CITEȘTE ȘI Cel mai mare jaf bancar din lume. Piraterie informatică cu prejudiciu de 1,3 miliarde de dolari

CITEȘTE ȘI Exclusiv. Crima de la Diham. Cum a căzut victima în capcana asasinului și de ce bucătarul a fost măcelărit cu un cuțit

CITEȘTE ȘI Membrii PNL au căzut la pace cu hoții care i-au prădat. Jaf desprins din filmele de la Hollywood