MesTextos nu ameninţă în niciun fel celebra aplicaţie WhatsApp în viitorul apropiat, iar pentru ţările din Europa şi Orientul Mijlociu, proiectul reprezintă o nişă foarte profitabilă.

Sami a reuşit să se folosească eficient de AdSense, sistemul de promovare a reclamele deţinut de Google. Foarte mulţi internauţi au accesat reclama prin care făcea cunoscută lumii aplicaţia sa, iar Sami a reuşit să strângă 46.000 de dolari, scrie Business Insider. Acest lucru se întâmpla în luna decembrie a anului trecut.

Cu toate acestea, Google are reguli stricte în privinţa persoanelor care nu folosesc AdSense aşa cum motorul de căutare vrea. Cei care încalcă regulile, sunt aspru pedepsiţi. A fost şi cazul lui Sami, care a pierdut toţi banii câştigaţi, Google luând decizia să îi returneze tuturor agenţiilor de publicitate implicate. De asemenea, acesta a primit interdicţia de a folosi programele Google de promovare a reclamelor.

Google şi-a motivat decizia spunând că reclamele forţau oamenii să acceseze şi să utilizeze site-ul, lucru pe care Sami l-a negat. În plus, acesta a acuzat compania că nu l-a anunţat de nereguli decât atunci când era deja prea târziu.