Va avea barmani-roboţi, brăţări electronice pe post de chei de cameră, balcoane virtuale şi modalităţi inedite de distracţie, printre care şi o capsulă aflată la 90 de metri înălţime din care poti admira împrejurimile într-un mod inedit.

Vasul de croaziera cântăreşte 167.800 de tone, are 18 punţi şi poate găzdui până la 4.180 de turişti în cele 2.090 de camere. Cu toate acestea, vasul nu este cel mai mare din lume, ci ocupă locul trei după "Allure of the Seas" şi "Oasis of the Seas", ambele aparţinând companiei Royal Caribbean, scrie Luxurylaunches.

Ai acces

Iata cateva caracteristici ale noului vas care vor sa schimba modul in care privim vacantele în croazieră, analiştii vorbind deja despre „croaziera viitorului pe vasul SF”.
Chiar de la primul pas pe navă primeşti o brăţară codată cu tehnologia de identificare prin radiofrecvenţă, care serveşte pe post cheie de acces în cameră şi care îţi va permite să cumperi orice şi să ai acces la zonele de distractii printr-o simplă atingere.
Noile tehnologii îţi vor permite să monitorizezi bagajele în punctele cheie ale călătoriei, de la cală până la camera ta.
Chiar daca te afli în mijlocul oceanului, vei putea să urmăreşti filme online, să iniţiezi o convorbire video cu cei dragi, să îţi verifici e-mail-ul şi chiar să postezi pe reţelele de socializare.

Experienţe în premieră
 
Vasul Quantum of the Seas introduce o activitate inedită: capsula care te ridica până la 90 de metri înălţime şi îţi oferă o panorama de 360 de grade, de unde poţi vedea atât marea, cât şi destinaţia către care te îndrepţi şi vasul în care eşti cazat, dintr-un alt unghi.
Vasul va avea un bar "bionic" cu un barman robot. Comenzile se vor plasa prin intermediul tabletelor, iar prepararea băuturilor va fi un adevărat spectacol.
Vasul Quantum of the Seas va fi lansat la apă lângă New York pe data de 2 noiembrie. De acolo, el va porni spre destinaţii din Caraibe, inclusiv Bahamas şi insulele Bermude, înainte de a se deplasa către noul sau port de baza din Shanghai, Baoshan.