Evenimentul Zilei > Actualitate > Pe soțul reginei Elisabeta a II-a l-a lăsat AUZUL. Prințul Philip a apărut în PUBLIC cu un aparat auditiv
Pe soțul reginei Elisabeta a II-a l-a lăsat AUZUL. Prințul Philip a apărut în PUBLIC cu un aparat auditiv

Pe soțul reginei Elisabeta a II-a l-a lăsat AUZUL. Prințul Philip a apărut în PUBLIC cu un aparat auditiv

La un dineu organizat la Palatul Buckingham, marți seară, Prințul Philip a apărut cu un aparat auditiv. Deși aparatul este foarte discret, a fost totuși observat de invitați.

Nu este deloc surprinzător deoarece, soțului reginei Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, are 93 de ani, scrie closermag.fr, citat de Agerpres.

Prințul Philip nu și-a pierdut însă și simțul umorului: "Se poate asculta cu el Radio 3?", a întrebat ducele de Edinburgh, când i s-a pus în vedere că trebuie să poarte aparatul auditiv.

"Odată cu trecerea anilor a devenit evident că atunci când o însoțea pe regină nu își dădea prea bine seama de ceea ce se întâmplă în jurul lui și că suverana era nevoită să-i atragă atenția. Cred că auzul i s-a alterat de ceva timp, așa încât aparatul este un mijloc prin care își îmbunătățește calitatea vieții", a declarat Joe Little, redactor șef al revistei Majesty.

Prințul Philip a apărut prima oară cu aparatul auditiv pe 28 octombrie, la un dineu în onoarea medaliaților cu Crucea Victoria și Crucea George, două distincții care îi recompensează pe militari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: