Evenimentul Zilei > Politica > Pe Cumpănașu l-a trădat gramatica: „Ia spune-ți nenorociților”.
Pe Cumpănașu l-a trădat gramatica: „Ia spune-ți nenorociților”.

Pe Cumpănașu l-a trădat gramatica: „Ia spune-ți nenorociților”.

După ce a fost în centrul unui scandal cu implicații penale privitor la lispa studiilor universitare, Cumpănașu pare să aibă probleme și cu gramatica elementară.

La început de an, Alexandru Cumpănașu lansează un nou atac la adresa celor care se presupune că ar fi implicați în cazul Caracal și în traficul de carne vie din România.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Cumpănașu, masterand la o universitate „fantomă”. Acuzații grave!

„Ia spune-ti nenorocitilor care ati rapit-o pe Alexandra recunoasteti adresa si casa asta? Dar masina din curte, pe care o vindeati imediat dupa rapirea Alexandrei?! Ati intrat in isterie si aruncati cu bani si avantaje in tot felul de femei slabe?! Pt ca STITI ca ma apropii si ca stiu mult mai mult?….ca se apropie FINALUL povestii? La tot NEAMUL implicat? Pacat de cei mici dar pe VOI, care ati traficat atatea femei si ati facut atata rau nu ma las pana nu intrati la inchisoare. Si asta mi se pare prea putin pentru voi. Pentru Alexandra MOR CU VOI DE GAT! Tremurati si ati inceput sa dati bani la prostituate si alte cateva femei mai slabe de inger si de carcater sa ma denigreze? Veti plati pana la ULTIMUL implicat din familia voastra!!!

#oromaniefaraviolenta”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe contul să de Facebook.

Amintim că, înainte de alegerile prezidențiale, fostul candidat pentru fotoliul de la Cotroceni a fost implicat într-un scandal de proporții cu privire la diplomele și cursurile pe care acesta le-a urmat.

Cumpănașu susținea că urmează cursuri de master la Open University din Elveția, însă fără a avea studii de licență finalizate. Informațiile au fost confirmate și de el într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv.