Evenimentul Zilei > Politica > PDL tace mâlc şi în faţa linşajului mediatic practicat de trustul lui Voiculescu
PDL tace mâlc şi în faţa linşajului mediatic practicat de trustul lui Voiculescu

PDL tace mâlc şi în faţa linşajului mediatic practicat de trustul lui Voiculescu

Acuzaţi din toate direcţiile că nu îşi îndeplinesc rolul de principal partid aflat în Opoziţie, democrat-liberali ţin să demonstreze că criticii lor au dreptate şi în cazul linşajului mediatic practicat de trustul Intact în cazul jurnaliştilor de la EVZ şi postul B1 TV.

Astfel, niciunul dintre liderii actuali ai partidului, în frunte cu Vasile Blaga, nu a avut vreo luare de poziţie împotriva atacului impardonabil al Antenei 3 sau Jurnalului Naţional, îndreptat împotriva jurnaliştilor prooccidentali.
Deputatul PDL Elena Udrea şi europarlamentarul Cristian Preda sunt printre puţinii politicieni din Opoziţie care au sancţionat derapajele Trustului Intact. „Antena 3 nu mai este de mult timp o instituţie de presă, ci o armă împotriva oricui îndrăzneşte să nu fie de acord cu turnătorul Dan Voiculescu”, a susţinut Elena Udrea pe pagina sa de Facebook, luând apărarea jurnalistei Andreea Pora. La rândul său, şi Cristian Preda a afirmat că este solidar cu Andreea Pora şi condamnă mijloacele folosite de Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.