Matteo Politi, „doctorul” cu opt clase absolvite, care a profesat în cinci clinici din București, prins de autorități când încerca să fugă din țară cu trenul, iată că acum se vrea a fi artist. De curând, italianul și-a lansat piesa muzicală „Follow the sun”, și asta după ce a fost DJ, medic sau ospătar. Multitalentatul Matteo lucrează în prezent ca șofer, fiind eliberat sub măsura controlului judiciar.

„Sunt ca un cameleon, mă adaptez situației, pot să fiu un șofer, pot să fiu un bucătar bun. Am fost ospătar în hotel de lux”, a mai mărturisit acesta într-un interviu realizat de Antena3.

„A fost dificil cu munca, fiind un caz mediatizat, multe firme nu au vrut să mă angajeze. Acum am găsit un loc de muncă unde pot să câștig bani pentru viața mea”, a adăugat falsul chirurg.

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins februarie 2019 de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară. Acesta a fost adus în Capitală, unde a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 29 de zile. În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a minţit timp de mai mulţi ani că e medic şi a profitat că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

Te-ar putea interesa și: