De ce a plecat Paula Chirilă de la Xtra Night Show și în ce relații a rămas cu Capatos

De ce a plecat Paula Chirilă de la Xtra Night Show și în ce relații a rămas cu Capatos Paula Chirilă. Sursa foto: Facebook

În luna august, Paula Chirilă a comunicat că se retrage din echipa emisiunii Xtra Night Show, unde a fost prezentă pentru o perioadă semnificativă. Până în prezent, nu a dezvăluit niciodată motivul care a stat la baza acestei decizii.

Paula Chirilă a dezvăluit și cum a rămas relația cu Dan Capatos, gazda emisiunii, după plecarea sa. Ea a subliniat că este vorba despre un jurnalist excepțional și profesionist, de la care a avut oportunitatea să învețe și să se dezvolte.

Motivul pentru care Paula Chirilă a plecat de la Xtra Night Show

Actrița nu a vrut să dezvăluie motivul clar al plecării sale de la Antena Stars, dar a subliniat că în televiziune așa stau lucrurile, iar totul este într-o continuă schimbare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cred că, uneori, unele lucruri trebuie să rămână acolo unde sunt. Ce pot să spun însă este că în televiziune lucrurile sunt în continuă mișcare, în permanentă schimbare și așa sunt și eu”, a declarat Paula Chirilă.

Când a fost întrebată dacă a fost dificil să se despartă de echipa cu care a colaborat pentru o perioadă semnificativă, Paula a subliniat că întotdeauna este o provocare să te desprinzi de persoanele cu care ai dezvoltat o legătură puternică și o conexiune deosebită.

„Am găsit acolo o super echipă și mi-a fost tare greu să nu ne mai vedem, să nu mai lucrăm împreună. Însă nu se știe niciodată unde ne vor duce drumurile. Poate ne vom mai întâlni în alte proiecte, mai știi? Xtra Night Show a fost un proiect tare drag mie și m-am simțit extraordinar acolo”.

Paula Chirilă pleacă de la XNS.

Xtra Night Sow, Dan Capatos. Sursa foto: Arhivă EVZ

Actrița lucrează acum alături de Gabriela Cristea

Acum, actrița face parte din echipa „Mireasa”, prezentată de Gabriela Cristea. În urmă cu câțiva ani a prezentat chiar ea proiectul, motiv pentru care spune că îi place foarte mult și îi e oarecum familiar.

Potrivit acesteia, pe platoul de filmare are foarte mult de învățat de la oamenii cu care lucrează. Acum, spune ea, simte că poate fi de ajutor.

Despre relația cu Gabriela Cristea, Paula Chirilă a spus că încă nu a apucat să iasă în afara platoului. Însă își dorește să o facă în viitorul apropiat.

Noi ne înțelegem foarte bine în spatele camerelor de filmat. S-a legat așa un soi de amiciție, bazată pe admirație și respect reciproc.

Îmi plac foarte mult la ea constanța în carieră și faptul că e extrem de determinată în a-și atinge scopurile. Și admir foarte mult flerul pe care îl are în afaceri și determinarea cu care și-a construit cariera în televiziune”.

Finalul de an o găsește pe Paula Chirilă extrem de ocupată

În continuare, Paula Chirilă a menționat că finalul de an o găsește implicată într-o mulțime de proiecte. Cu toate acestea, face ceea ce îi place, jucând în multe spectacole și fiind mereu activă.

„Finalul anului mă găsește în plină activitate. Fac ce îmi place, teatru și televiziune, joc în multe spectacole. Ziua mea se împarte între spectacole, timpul petrecut acasă cu fetița mea, emisiunea de pe Antena Stars, filmările pentru reality-show-ul „Mămici de pitici cu lipici, pregătirile pentru alte producții în care o să fiu și așa mai departe.

Sunt destul de ocupată, fiind mămică full time. Asta e preocuparea mea principală și cam acolo se canalizează mai toată energia și preocupările”, a spus aceasta într-un interviu pentru viva.ro.