Evenimentul Zilei > Politica > Paul Stănescu despre haosul de la guvernare: Sunt trei guverne la guvernare care se comportă ca și cum ar fi în opoziție
Paul Stănescu despre haosul de la guvernare: Sunt trei guverne la guvernare care se comportă ca și cum ar fi în opoziție

Paul Stănescu despre haosul de la guvernare: Sunt trei guverne la guvernare care se comportă ca și cum ar fi în opoziție

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a lansat marţi, la Antena 3, mai multe dezvăluiri spectaculoase despre războiul pentru putere din PNL, dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Paul Stănescu ştie multe despre războiul din PNL: Ludovic Orban face un joc inteligent. De asemenea, liderul social-democrat s-a referit şi la preşedintele Klaus Iohannis.

Un alt subiect abordat de Paul Stănescu în emisiunea „Punctul de întâlnire” a fost legat de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. N-au lipsit nici criticile la adresa USR PLUS.

„La ora aceasta trăim într-un haos generalizat. Sunt trei guverne la guvernare care se comportă ca și cum ar fi în opoziție. Unul dintre guvernele astea se comportă mai mult de parcă ar fi în opoziţie şi mă refer la guvernul USR-PLUS. Practic, nu mai înţelege nimeni nimic.

Dacă eram prim-ministru, în secunda doi Voiculescu nu mai era ministru. Nu poți ca ministru să îți delegi toate sarcinile. Am fost ministru și știu exact ce spun. În momentul în care depui un jurământ pentru țara ta, trebuie să accepți și glonțul dacă e cazul. Ori, Voiculescu se comportă ca și cum ar fi în opoziție, parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor.

Din punctul meu de vedere, Ludovic Orban face un joc inteligent. Arată cu degetul: Florin Cîţu nu face aia, ministrul nu face aia, nu vrea să facă aia. Practic, prim-ministrul nu conduce. Orban se ceartă cu Cîţu pentru că ei vor avea un congres cât de curând, la care Cîţu şi-a anunţat intenţia să candideze

Paul Stănescu ştie multe despre războiul din PNL

Paul Stănescu

Fiind în campanie electorală pentru funcţia de preşedinte al PNL, e imposibil să funcţioneze această coaliţie şi acest guvern. Este un haos generalizat pe toate palierele. Românii sunt derutaţi. Eu cred că preşedintele (n.r. – Klaus Iohannis) îşi dă seama că a greşit foarte grav în momentul în care a adus la putere o coaliţie pierzătoare, spunând la vremea aia că, PSD nu mai reprezenta opinia cetăţenilor la momentul respectiv.

L-aş întreba acum. Coaliţia reprezintă acum opinia cetăţenilor? Nu avem mari speranţe la ceea ce face guvernul în perioada aceasta. Problema este ce fac românii. În ţara asta nu funcţionează nimic.

PSD a demonstrat că este un partid responsabil pentru ţară. Oameni au dus-o mai bine. PSD a avut creştere economică. Guvernul se gândeşte doar la oamenii lui, nu are nicio legătură cu poporul şi cu România.

În momentul în care guvernul nu mai este credibil, el trebuie să plece, e singura soluţie. Orice partid vrea să vină la putere şi PSD a demonstrat de fiecare dată că e un partid responsabil pentru ţară. Sigur, nu pot să descriu acum în ce formulă ar fi să facem o guvernare, dar PSD a demonstrat de fiecare dată când a fost la guvernare, oamenii au dus-o mai bine, a fost creştere economică”, a declarat Paul Stănescu la Antena 3.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.