Pattaya și plajele sale de vis, țintă pentru mulți turiști. Ce vă așteaptă la resorturile din zonă

Pattaya și plajele sale de vis, țintă pentru mulți turiști. Ce vă așteaptă la resorturile din zonă Sursa foto: dreamstime.com

Pattaya este o altă destinație de vis din Thailanda. Resorturile din zonă sunt pe măsură, dar nu pe toate gusturile. Unul dintre cele mai apreciate este Siam@Siam Design Hotel Pattaya. Numai că și la un resort de 5 stele sunt turiști nemulțumiți. ”Hotelul este impresionant, dar paturile nu sunt potrivite pentru a dormi.

Sunt moi și sunt două paturi de câte o persoană unite cu o atela mare în mijloc. Accesoriile sunt ieftine pentru a economisi bani! L-as evalua ca fiind un hotel de 3 stele, nu as mai sta aici”, a apreciat un turist. Hotel Vista Pattaya este următorul pe listă. Dar nici aici nu este toată lumea mulțumită.

Pattaya: plaje de vis, hoteluri de coșmar

”Aș spune că acest hotel nu este de 4 stele, probabil că este mai aproape de un 2/3 stele, are nevoie de renovare. Prețul pentru acest hotel este mult prea mare. Piscina este practic umbrită toată ziua, apa din piscină este prea rece, doar 2 dintre șezlonguri aveau perne. Nu am avut acel sentiment de vacanță. Camerele nu sunt la un singur nivel, zona de toaletă este înălțată, ceea ce o face periculoasă pe timp de noapte, vă puteți răni cu ușurință.

Wifi-ul este foarte slab, aceasta este o problemă serioasă dacă doriți să vă faceți check-in zborul, este ok doar pentru whatsapp. De asemenea, trebuie să continuați să introduceți cheia wifi, aceasta se oprește prea des și nu se reconecta decât dacă introduceți login și parola”, a apreciat un turist. Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya este un alt resort de lux.

Ne puteți urmări și pe Google News
În Spania sunt temperaturi de 44 de grade la umbră

Sursa foto: Dreamstime

”Totul este degradat”

Vorbim despre un hotel de 5 stele care nu este apreciat ca atare de către toți turiștii. ”Pentru o proprietate de 5 stele care percepe prețuri de 5 stele pentru orice, de la mâncare la spa, este destul de veche și degradată.

Singurul motiv pentru popularitatea sa mediocră este probabil parcul acvatic, care, de asemenea, nu a fost întreținut cu apă curată. Plaja era și ea murdară. Nu merită deloc prețul pe care îl cere ”, a precizat un turist.